ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ “Εν Σώματι Υγίει” Βέροιας: Πολύ καλές επιδόσεις σημείωσε ο αθλητής μας Κωνσταντίνος Πετράκης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειμερινών Αθλημάτων ΑμεΑ που διεξήχθη στο Λίλεχαμερ της Νορβηγίας! 

Ο Βεροιώτης πρωταθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί”, στον τελευταίο του μεγάλο αγώνα πριν από τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, αγωνίστηκε στα δύο αγωνίσματα του Para Snowboard, στο Dual Banked Slalom και στο Snowboard Cross, της κατηγορίας SB-UL που ανήκει.

13ος στο Dual Banked Slalom: Στο αγώνισμα του Slalom, ο Πετράκης ήταν 14ος στην πρώτη κούρσα με χρόνο 30.83 και 9ος στην δεύτερη κούρσα με 32.86 και με συνολική επίδοση 1.02.99 κατέλαβε την 13η θέση μεταξύ 32 αθλητών. 

11ος στο Snowboard Cross: Στο αγώνισμα του Snowboard Cross, στο οποίο οι αθλητές διασταυρώνονται, ο Πετράκης προκρίθηκε στον τελικό με την 13η καλύτερη επίδοση των προκριματικών (1:12.39) και στον τελικό της επόμενης μέρας κατάφερε και ανέβηκε στην 11η θέση. 

Επόμενοι αγώνες του Κωνσταντίνου Πετράκη, στα βουνά της Κίνας, στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022!!

Για το πλήρες άρθρο και για φωτογραφίες, ανατρέξτε στην ιστοσελίδα μας:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή