ΔΤ από Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ”: Μέσα σε μια όμορφη και γιορτινή ατμόσφαιρα το απόγευμα του Σαββάτου 15/1 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας παρουσία των αθλητών, προπονητών, εθελοντών, γονέων και φίλων του Α.Σ. ΑμεΑ Ν. Ημαθίας “ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ” τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δ. ΒΕΡΟΙΑΣ κ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Συρμούλα Τζήμα Τόπη και η Επιστημονική Συνεργάτης και Ψυχολόγος Ευδοξία Αδαμίδου.  Οι αγαπημένοι μας φίλοι, μας ευχήθηκαν  να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, αγωνιστική πρόοδο και πολλές διακρίσεις για όλους τους αθλητές μας και προγραμματίσαμε από κοινού νέες και πολύ ενδιαφέρουσες  δράσεις.

Οι τυχεροί μας φέτος ήταν οι δύο αθλητές μας όσα και τα φλουριά στις βασιλόπιτες μας….ο πρωταθλητής Νίκος Τουλίκας και ο αθλητής Νεόφυτος Πορφύρης τους οποίους ευχόμαστε να είναι γεροί και τυχεροί στη ζωή τους!

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς, τους φίλους και τους εθελοντές μας, που στηρίζουν το δύσκολο έργο μας. Καλή και ευλογημένη χρονιά εκ μέρους του Δ.Σ του σωματείου μας!

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή