Αντιμέτωπος με τον μεγαλύτερο εφιάλτη κάθε επαγγελματία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (15/1/2022) ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης γυψοσανίδων στην περιοχή του Εργοχωρίου Βέροιας, επί της οδού Καλής Παναγιάς, καθώς μεταβαίνοντας στην έδρα της επιχείρησής του διαπίστωσε πως το είχαν διαρρήξει και έκλεψαν εργαλεία αξίας άνω των 10.000 ευρώ…
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του InVeria.gr, οι δράστες παραβίασαν τον χώρο από το πίσω μέρος και αφού πήραν όλα τα εργαλεία μεγάλης αξίας, εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι.

Για το περιστατικό διενεργεί έρευνα το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας και όπως μαθαίνουμε ήδη έγιναν έλεγχοι σε γειτονικά σημεία που πιθανά να σχετίζονται με την διάρρηξη, χωρίς να βρεθεί κάτι. 

Η έρευνα συνεχίζεται και βεβαίως όποιος είδε κάτι ή μπορεί να βοηθήσει στην εξιχνίαση της υπόθεσης, θα πρέπει να επικοινωνήσει την Ασφάλεια της Βέροιας. 

Πάντως, με αφορμή και το περιστατικό του Σαββάτου, η ανασφάλεια των κατοίκων και επιχειρήσεων της περιοχής αυξάνεται…

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή