Αρχική Ροή Ειδήσεων Ημαθία: Τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Ημαθία: Τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο ατύχημα με την εμπλοκή τριών οχημάτων έγινε στην Εγνατία Οδό, μεταξύ των κόμβων Νησελίου – Κουλούρας (στο ρεύμα προς Βέροια), γύρω στις 6.30 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022, με αποτέλεσμα 3 άτομα να τραυματιστούν. 
Σύμφωνα με το alexandreia-gidas.gr, αρχικά, όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσα στο διάζωμα των δύο ρευμάτων. Όχημα που περνούσε από το σημείο και στο οποίο επέβαιναν νεαροί, σταμάτησε για να βοηθήσει το ζευγάρι του πρώτου οχήματος και ένα τρίτο όχημα συγκρούστηκε με όχημα των νεαρών που σταμάτησαν να βοηθήσουν, τραυματίζοντας έναν από τα άτομα που βοηθούσε τους επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του InVeria.gr, στο σημείο του ατυχήματος μετέβη αρχικά ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο έπαθε βλάβη πριν τον κόμβο Βέροιας και ακινητοποιήθηκε! Έτσι, ακόμη δύο ασθενοφόρα επιστρατεύθηκαν, αρκετή ώρα μετά το συμβάν, το ένα για να παραλάβει δεύτερο τραυματία και το άλλο για να πάρει τον πρώτο τραυματία που βρισκόταν στο ακινητοποιημένο ασθενοφόρο. 
 
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή