Αρχική Ροή Ειδήσεων Η άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Απ. Βεσυρόπουλου “ξεμπλόκαρε” πληρωμές πληττόμενων ξενοδοχείων της...

Η άμεση παρέμβαση του υφυπουργού Απ. Βεσυρόπουλου “ξεμπλόκαρε” πληρωμές πληττόμενων ξενοδοχείων της Ημαθίας

Δελτίο Τύπου από Ένωση Ξενοδόχων Ημαθίας: Άμεσα ήταν τα αντανακλαστικά του Υφυπουργού Οικονομικών κ.Βεσυρόπουλου στο σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισαν οι ξενοδόχοι της Ημαθίας με την καθυστέρηση στην αποπληρωμή των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, στα πλαίσια της δράσης ” Επιδότηση κεφαλαίου κίνησης πληττόμενων από την πανδημία τουριστικών επιχειρήσεων φιλοξενίας”.

Ο κ.Βεσυρόπουλος κινήθηκε άμεσα, επικοινώνησε με τον Υπουργό Τουρισμού κ.Κικίλια και τον Πρόεδρο του ΟΑΕΔ κ. Πρωτοψάλτη για να επιταχυνθεί η διαδικασία της αποπληρωμής.

Ήδη έχει ξεκινήσει η εκταμίευση των ποσών που εκκρεμούν προς πληρωμή  στις επιχειρήσεις και στους δικαιούχους.

Η Ένωση μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ.Βεσυρόπουλο και να εκφράσει τη βεβαιότητα ότι  η αποδοτική και ειλικρινής συνεργασία που υπάρχει μαζί του θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή