Αρχική Ροή Ειδήσεων Ημαθία: Που θα γίνονται rapid tests την εβδομάδα 10

Ημαθία: Που θα γίνονται rapid tests την εβδομάδα 10

Πρόγραμμα Rapid Test στον Δήμο Βέροιας

Συνεχίζεται η διενέργεια των δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του νέου κορωνοϊού SARS CoV–2 στον Δήμο Βέροιας, από κλιμάκια της Κινητής Μονάδας του ΕΟΔΥ στην Ημαθία.

Η διαδικασία των δωρεάν rapid tests έχει προγραμματιστεί τις παρακάτω μέρες και ώρες στο ΚΑΠΗ Δήμου Βέροιας (Μαυρομιχάλη 14, έναντι Βήματος Απ. Παύλου):

Δευτέρα 10.01.22 έως Παρασκευή 14.01.22 από τις 8:30 έως τις 15:00 και

Κυριακή 16.01.22 από τις 8:30 έως τις 14:30.

Οι πολίτες θα πρέπει γνωρίζουν τo ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

*Ο ΕΟΔΥ επισημαίνει ότι η ώρα προσέλευσης κοινού είναι αυστηρά έως τις 14:30 γιατί οι δράσεις ολοκληρώνονται τις καθημερινές στις 15:00.

Πρόγραμμα rapid test στη Νάουσα

Συνεχίζονται την ερχόμενη εβδομάδα στη Νάουσα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό, που προγραμμάτισε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, σε συνεργασία με τον δήμο. 

Συγκεκριμένα, από αύριο Δευτέρα (10.01.2022) έως και την Παρασκευή (14.01.2022), θα πραγματοποιούνται δωρεάν rapid tests από τις 09:00 έως τις 15:00, στο ΚΑΠΗ Νάουσας (η προσέλευση των πολιτών θα πρέπει να γίνεται έως τις 14:30). 

Οι πολίτες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην διαδικασία θα πρέπει να έχουν μαζί τους τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, καθώς και να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους, ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα από τον ΕΟΔΥ.

Πρόγραμμα rapid test στην Αλεξάνδρεια

Συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα η διενέργεια δωρεάν δειγματοληπτικών ελέγχων (rapid tests) στον γενικό πληθυσμό από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, στο πλαίσιο της επιδημιολογικής επιτήρησης του covid-19.

Συγκεκριμένα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται ολόκληρη την επόμενη εβδομάδα στο ΚΑΠΗ Αλεξάνδρειας (πλατεία Σιδηροδρομικού Σταθμού) από τις 9:00 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι.

Οι πολίτες, έχοντας μαζί τους ταυτότητα, ΑΜΚΑ και αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας, μπορούν να προσέλθουν για να πραγματοποιήσουν rapid test χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή