Αρχική Ροή Ειδήσεων Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας

Θετικός στον κορωνοϊό ο Αλέξης Τσίπρας

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

«Σε προληπτικό μοριακό έλεγχο βρέθηκα χθες βράδυ θετικός. Ευτυχώς η Μπέττυ και τα παιδιά είναι αρνητικοί. Έχω μέχρι στιγμής ήπια συμπτώματα και ελπίζω να είμαι σύντομα υγιής» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρώην πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε πραγματοποιήσει στις 13 Νοεμβρίου την τρίτη δόση του εμβολίου.

Μητσοτάκης: “Εύχομαι περαστικά”

Σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Αλέξη Τσίπρα, εκφράζοντας την βεβαιότητα ότι από την στιγμή που έχει κάνει και την 3η δόση πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ δεν θα έχει καμένα θέμα. 

«Εύχομαι περαστικά στον Αλέξη Τσίπρα! Έχοντας κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά» έγραψε συγκεκριμένα στο Twitter.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή