Αρχική Ροή Ειδήσεων Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο και δύο σοβαρά τραυματίες

Νεκρός 20χρονος σε τροχαίο και δύο σοβαρά τραυματίες

Θανάσιμα τραυματίστηκε 20χρονος επιβάτης οχήματος, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και μετά από “τούμπες” έπεσε σε παρακείμενο χωράφι, στον δρόμο μεταξύ Μελίκης – Παλατιτσιών (18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης). 

Από την ανατροπή του οχήματος τραυματίστηκαν σοβαρά ο 28χρονος οδηγός του οχήματος και ο 21 ετών συνοδηγός.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό αναφέρει:

Σήμερα (6 Ιανουαρίου 2022) και ώρα περίπου 00.30΄στο 18ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Βέροιας – Κυψέλης, Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 28χρονος ημεδαπός και επέβαιναν σε αυτό 20χρονος και 21χρονος ημεδαποί, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη σε παρακείμενο αγροτεμάχιο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου επιβάτη και τον σοβαρό τραυματισμό του 28χρονου οδηγού και του 21χρονου επιβάτη. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το verianet.gr οι τρεις νεαροί βρίσκονταν στη Μελίκη με άλλη παρέα.  Όλοι μαζί έφυγαν με κατεύθυνση προς Βέροια με δύο αυτοκίνητα. Στη διαδρομή τα άλλα μέλη της παρέας διαπίστωσαν όταν δεν είχαν επαφή με το αυτοκίνητο των φίλων τους, αλλά ούτε απαντούσαν στις τηλεφωνικές κλήσεις που τους έκαναν. Έτσι, επέστρεψαν και τους αναζήτησαν για να τους εντοπίσουν από τα γυαλιά που υπήρχαν δίπλα στο οδόστρωμα. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αστυνομία και πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό. 
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή