Το νέο προεδρείο του, καθώς και τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής θα εκλέξει το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022. 

Στην σχετική πρόσκληση που κοινοποίησε ο πλειοψηφών Δημοτικός Σύμβουλος του Σώματος, αναφέρεται:

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 64, 67 και 74 του ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά τροποποιήθηκαν και ισχύουν, σας προσκαλώ στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε ειδική τακτική συνεδρίαση διά ζώσης, που θα γίνει στις 9-1-2022 ημέρα Κυριακή και ώρα 11:00, προκειμένου να εκλέξουμε μεταξύ των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου κατά σειρά:

Τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής.

Τα τακτικά και τα αναπληρωματικά μέλη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί εκλογή των ανωτέρω οργάνων ή η συνεδρίαση ματαιωθεί, επειδή δεν σχηματίστηκε απαρτία, η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022, την ίδια ώρα, χωρίς άλλη πρόσκληση.   

Η συμμετοχή των δημοτικών συμβούλων στη συνεδρίαση του Δ.Σ. γίνεται με την επίδειξη στον πλειοψηφήσαντα δημοτικό σύμβουλο, υπό την προεδρία του οποίου διεξάγεται η συνεδρίαση: α) πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (κατά το τελευταίο τρίμηνο) ή β) αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου νόσησης για COVID-19 (PCR ή rapid test), τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία ενός ατόμου ανά δύο τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού).

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ 

ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΗΛΙΑΣ ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή