Δελτίο Τύπου: Σας ενημερώνουμε ότι, η Υπηρεσία Καθαριότητας – Ανακυκλώσιμων υλικών, την Πέμπτη  06/01/2022, ημέρα εορτασμού των Αγίων Θεοφανείων – ημέρα αργίας,  θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας για την αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών.

Παρακαλούμε τα απορρίμματα και οι  ανακυκλώσιμες συσκευασίες  να διατηρηθούν  στις οικίες,  για να μη παρατηρηθούν φαινόμενα απόθεσης απορριμμάτων εκτός των κάδων και διασποράς τους στο οδόστρωμα.

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι, απαγορεύεται η απόθεση πλησίον των κάδων ή στα πεζοδρόμια ογκωδών αντικειμένων, κλαδιών και μπαζών, χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία  με την υπηρεσία για τον προγραμματισμό  συλλογή τους (τηλ. επικοινωνίας  23313 50634 – 50595, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 06.00’ έως 14.00΄).

Παρακαλούμε για την τήρηση  των παραπάνω συστάσεων, αφού η διατήρηση της καθαριότητας και η διασφάλιση της δημόσιας υγείας στο Δήμο είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

 

 «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ»

Ας μη ξεχνάμε πως  «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

 

Ο Αντιδήμαρχος 

Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Περιβάλλοντος – Πολ. Προστασίας

Βασίλειος Παπαδόπουλος

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

(function(d, s, id){var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];if (d.getElementById(id)) return;js = d.createElement(s); js.id = id;js.src = “//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.0”;fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));
//

Πηγή