Κατά τη διάρκεια της εφημερίας του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, τη νύχτα της Παρασκευής 31 Δεκεμβρίου 2021 προς Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 γεννήθηκε το πρώτο μωρό στην Ημαθία για το 2022. 

 

Συγκεκριμένα, 20 περίπου λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου, νεαρό ζευγάρι επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας.

Εφημερία είχε ο ιατρός Πρόδρομος Δημητριάδης, ο οποίος εξετάζοντας τη μητέρα, διαπίστωσε πως η γυναίκα είχε μπει στη διαδικασία τοκετού.

Ο κ. Δημητριάδης πραγματοποιώντας τους απαραίτητους ελέγχους, κάλεσε το ΕΚΑΒ από τη Βέροια για να τη μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

Παράλληλα καλέστηκε από το σπίτι της η μαία του Κέντρου Υγείας Αναστασία Παπαγεωργίου η οποία έφτασε άμεσα στο Κέντρο Υγείας για να γίνουν οι πιο εξειδικευμένοι έλεγχοι και η γυναίκα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με ασφάλεια.

Η διαδικασία έγινε με απόλυτο επαγγελματισμό και επιτυχία και το πρώτο μωρό που γεννήθηκε στο νομό μας ήταν ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε στο Νοσοκομείο της Βέροιας.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από λίγους μήνες είχε γίνει και επιτυχής τοκετός μέσα στο Κέντρο Υγείας Αλεξάνδρειας όταν δεν υπήρχε χρόνος μεταφοράς της εγκύου στο Νοσοκομείο.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή