Δελτίο Τύπου από Π.Ε. Ημαθίας: Σας γνωρίζουμε ότι κατά τον φετινό εορτασμό της 1ης του Νέου Έτους 2022 θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας:

α) Γενικός Σημαιοστολισμός των Δημόσιων και Δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ.. Οργανισμών και Τραπεζών από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου της 1ης Ιανουαρίου 2022.

β) Φωταγώγηση των Δημόσιων και Δημοτικών κτιρίων, των κτιρίων των Ν.Π.Δ.Δ.. Οργανισμών και Τραπεζών, οδών, πλατειών, αρχαιολογικών χώρων, μνημείων κατά τις βραδινές ώρες της 1ης Ιανουαρίου 2022.

γ) Δοξολογία, στις 10:30 το πρωί της 1ης Ιανουαρίου 2022, στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων και στην οποία θα παραστούν οι τοπικές Αρχές και οι λοιποί φορείς.

Λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κοροναϊού COVID -19, η τέλεση της Δοξολογίας θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Τα σχετικά για τη Δοξολογία παρακαλείται να τα ρυθμίσει η Ιερά Μητρόπολη.

Τα θέματα τα σχετικά με την τάξη και την κίνηση οχημάτων προ του Ιερού Ναού Αγίου Αντωνίου παρακαλούνται να τα ρυθμίσουν οι αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Τελετάρχης στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου, ορίζεται η Ιωάννα Γκουτζιλίκα υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

O ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ

//

Πηγή