Αρχική Ροή Ειδήσεων Δωρεές στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δωρεές στον Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας

ΔΤ από Όμιλο Προστασίας Παιδιού Βέροιας: Με ισχυρό το αίσθημα της αλληλεγγύης οι μαθητές των Λυκείων της Βέροιας συγκέντρωσαν τρόφιμα και τα παρέδωσαν στο Δ.Σ. του Ομίλου για να μην λείψει τίποτα από κανένα Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. 

Τόσο η σχολική κοινότητα του 5ου Γενικού Λυκείου Βέροιας με την αμέριστη συμπαράσταση του Δ/ντη τους κύριου Σταμάτη Χρυσή όσο και το 3ο Γενικό Λύκειο Βέροιας και η Δ/ντρια τους κυρία Αναστασία Καρακώστα με σύνθημα το « Νοιάζομαι και δρώ » απέδειξαν στη πράξη το πόσο ανεπτυγμένο είναι το αίσθημα της φιλαλληλίας στους έφηβους και στα παιδία του σήμερα.

Το Δ.Σ. τους ευχαριστεί θερμά που συνέβαλαν στην βελτίωση των συνθηκών της ποιότητας της ζωής  κάποιων λιγότερο τυχερών παιδιών και τους εύχεται καλή χρονιά με υγεία, αγάπη ,αισιοδοξία και έμπνευση για ένα καλύτερο μέλλον.

Tέλος, ευχαριστούμε ολόθερμα το σύλλογο γονέων κ κηδεμόνων κ την πρόεδρο του 10ου δημοτικού σχολείου Ελισάβετ Τζελέπη για την ευγενική προσφορά την περίοδο των Χριστουγέννων του χρηματικού ποσού των 150 ευρώ στον Όμιλο προστασίας παιδιού. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αξίζει να επιβραβεύονται τέτοιες αγαθοεργίες που αποδεικνύουν για άλλη μια φορά πόσο ευαισθητοποιημένοι είναι οι πολίτες σε κοινωνικά προβλήματα.

Προσφορά τροφίμων από τον Όμιλο Inner Wheel Βέροιας

Σε μια μόνιμη σχέση συμπαράστασης και αλληλεγγύης προς το έργο του Ομίλου προστασίας παιδιού Βέροιας, οι κυρίες του Ομίλου Inner Wheel Βέροιας προσέφεραν, μεγάλη ποσότητα  μαργαρίνης ,  μερέντας και ζάχαρης για τις ανάγκες των μηνιαίων δεμάτων του Ομίλου. 

Το Δ.Σ. τις ευχαριστεί ολόψυχα για την πολύτιμη  συμβολή τους και τις εύχεται καλή χρονιά με υγεία , αγάπη και ευημερία.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή