Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 έχει ως εξής:

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 στις 6:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας, με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας ενδόξου μάρτυρος Ανυσίας. Στη Θεία Λειτουργία θα συμμετάσχουν οι κατηχητές, οι κυκλάρχες και οι συνεργάτες του πνευματικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως. 

Την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Βαρθολομαίος, ο πατριάρχης του Γένους, 30 χρόνια στο τιμόνι της Ορθοδόξου Εκκλησίας» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 το πρωί θα δεχθεί τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Μεγάρου Βεροίας και θα ευλογήσει την βασιλόπιτα για τους εργαζομένους των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως.  

Την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 11:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους και θα ευλογήσει την καθιερωμένη βασιλόπιτα. 

Το Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας και θα τελέσει Δοξολογία για το νέο έτος. 

Την Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό των Αγίων Νεομαρτύρων Αθανασίου και Ιωάννου των Κουλακιωτών στη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης. 

Τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σεραφείμ του Σάρωφ στο Χιονοδρομικό Κέντρο στο Σέλι.

Την Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022 στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Στην Ιερά Ακολουθία θα τεθεί σε προσκύνηση τεμάχιο Ιερού Λειψάνου του Οσίου Νικηφόρου του Λεπρού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

//

Πηγή