Αρχική Ροή Ειδήσεων Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και καταδικαστική απόφαση

Συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και καταδικαστική απόφαση

Σε συλλήψεις για παράνομη οπλοκατοχή και για καταδικαστική απόφαση προχώρησε τις προηγούμενες ημέρες το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και η ΟΠΚΕ. 

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης (23/12/2021) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, συνελήφθη ένας άνδρεας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 1 κυνηγετικό όπλο με κομμένη κάννη και 3 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, που κατείχε παράνομα. Επίσης, από την αυλή της οικίας του κατασχέθηκαν 17 κάλυκες φυσιγγίων που εντοπίστηκαν. 

Την ίδια μέρα και επίσης πρωινές ώρες, συνελήφθη ένας άλλος άνδρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αλεξάνδρειας και πάλι με τη συνδρομή και των αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 7 ετών και 1 μήνα, για τα αδικήματα της ληστείας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή