Την Παραμονή Χριστουγέννων (Παρασκευή 24/12/2021) οι δημοσιογράφοι και ραδιοφωνικοί παραγωγοί του ΑΚΟΥ 99.6, θα βγουν από το στούντιο και θα μεταφερθούν στον εμπορικό πεζόδρομο της Βέροιας (στη συμβολή των οδών Προφ. Ηλία και Ιπποκράτους), σε ένα 4ωρο ζωντανό εορταστικό πρόγραμμα, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο οποίο είναι καλεσμένοι όλες και όλοι! 

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χριστουγεννιάτικη μουσική, ανταλλαγή ευχών και συμμετοχή σε κλήρωση με δώρα από τον αγαπημένο ραδιοφωνικό σταθμό της Βέροιας!

***

Το InVeria.gr συμμετέχει στο δυναμικό του σταθμού δια του διευθυντή του Νίκου Βουδούρη συμμετέχει στο δυναμικό του σταθμού, μέσω της εκπομπής “Λαϊκά και Αιρετικά” που παρουσιάζει μαζί με τον εκδότη του “Λαού”. Ζήση Μιχ. Πατσίκα

 

(Για πληροφορίες και καλύτερο προγραμματισμό προς αποφυγή συνωστισμού, όσοι εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων κλπ επιθυμούν να περάσουν από το σημείο και να στείλουν τις ευχές τους, μπορούν – χωρίς να είναι υποχρεωτικό – να καλούν στο 6942982745, ώστε να επικοινωνούν με το Νίκο Βουδούρη, υπεύθυνο των καλεσμένων)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή