Το πανελλήνιο απασχόλησε η καταγγελία του Γιώργου Διαμαντίδη από το Ζερβοχώρι Νάουσας, ο οποίος έχασε την μητέρα και την γιαγιά του από κορωνοϊό, με διαφορά λόγων ημερών. 

Ο κ. Διαμαντίδης επέρριψε ευθύνες στον πνευματικό της μητέρας του, τον οποίο κατηγορεί ότι επηρέασε την μητέρα του να μην κάνει το εμβόλιο, με αποτέλεσμα να νοσήσουν και τελικά να πεθάνουν η μητέρα και η γιαγιά του. 

Ο ιερέας Αθανάσιος Χατζηγκούμας, που υπηρετεί στην ενορία της Κοινότητας Αγ. Γεωργίου Δ. Βέροιας, μίλησε για τις καταγγελίες στο Νίκο Ευαγγελάτο, λέγοντας πως πριν την εγκύκλιο της Συνλοδου για το θέμα των εμβολιασμών ήταν επιφυλακτικός για το θέμα των εμβολίων, αλλά στη συνέχεια υπάκουσε. Ωστόσο, όπως είπε, ποτέ δεν είπε κανέναν τι θα πράξει. 

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr στην ενορία του χωριού Αγ. Γεώργιος προσέρχονταν πολλοί πιστοί από διάφορες ενορίες της Ημαθίας, καθώς – όπως λένε – εκεί δεν εφαρμόζονταν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. 

Χαρακτηριστική είναι η ρήση ενός ιερέα άλλου χωριού προς το InVeria.gr πριν μήνες: “Φεύγουν από τις εκκλησίες μας και πάνε στον Άγ. Γεώργιο, επειδή εμείς τηρούμε αυστηρά τα μέτρα. Και πέρα από αυτό, μας θεωρούν και λιγότερο ευσεβείς παπάδες σε σχέση με αυτούς που αφήνουν τους ναούς ανοχύρωτους“.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή