Αρχική Ροή Ειδήσεων Δέματα Χριστουγέννων σε 60 άπορες οικογένειες από τον Όμιλο προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δέματα Χριστουγέννων σε 60 άπορες οικογένειες από τον Όμιλο προστασίας Παιδιού Βέροιας

Δελτίο Τύπου: Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας, με ευαισθησία και συνέπεια, προσφέρει επί σειρά ετών στην κοινωνία τρόφιμα που ξεπερνούν τις 60 μερίδες κάθε μήνα, με σκοπό την κάλυψη βασικών διατροφικών αναγκών των συνανθρώπων μας, δίνοντας προτεραιότητα στο παιδί και την οικογένεια και ιδιαιτέρως στις μεγάλες γιορτές της Χριστιανοσύνης όπως τα Χριστούγεννα να είναι για όλους  χωρίς αποκλεισμούς μέρες χαράς και ευημερίας.

Ο Όμιλος είναι πάντα δίπλα στους άπορους για να τους ανακουφίζει στις δυσκολίες τους πάντα με τη βοήθεια των συμπολιτών μας. Εύχεται σ’ όλα τα μέλη του να είναι υγιή και να δείχνουν την αλληλεγγύη τους με αγάπη. Η πληρότητα που νιώθουν στις καρδιές τους  όσοι προσφέρουν στο συνάνθρωπο είναι το μεγαλύτερο δώρο. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις εταιρίες που μας στήριξαν και φέτος να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας (σ.σ. στο δελτίο Τύπου παρατίθενται επωνυμίες επιχειρήσεων).

Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και ευημερία και ευτυχισμένο το νέο έτος.

Ο Όμιλος Προστασίας ευχαριστεί εγκάρδια το νηπιαγωγείο του 12ου Βεροίας,  την Διευθύντρια Σοφία Απιδοπούλου καθώς και τις νηπιαγωγούς Δήμητρα Γιάγκογλου, Αγορίτσα Τζίμα, Ζαφειρώ Τσισμεντζή τους γονείς και τα παιδιά για την παροχή μεγάλης ποσότητας γάλακτος και ρυζιού. Τους  εύχεται ολόθερμα καλές γιορτές υγεία πάνω απ´όλα, αγάπη και ζεστασιά στις καρδιές τους.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή