Στις εκδηλώσεις συμμετέχουν μαθητές από όλα τα τμήματα του Ωδείου όπως επίσης και μουσικά σύνολα του Ωδείου, το ορχηστρικό και το κιθαριστικό  σύνολο  Artguitaristas, η Σχολή Χορού, η Μεικτή Χορωδία και η Φιλαρμονική.

Συναυλίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων, μηνύματα, αγάπης, πολιτισμού, αλληλεγγύης, μηνύματα που τα έχουμε όλοι ανάγκη στις δύσκολες ημέρες που βιώνουμε.  

Ο διευθυντής του ΔΩΒ Πέτρος Ρίστας, η διευθύντρια της Σχολής Χορού Λενικάκη Μαυρέτα, ο μαέστρος της Φιλαρμονικής Βαλάντης Κυριακίδης, η μαέστρος των Χορωδιών Δήμητρα Ζησέκα αλλά και όλοι οι καθηγητές και μαθητές της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας ετοίμασαν με μεγάλη χαρά το παρακάτω πρόγραμμα: 

  • Παρασκευή 17/12, 20:00 «Τα Χριστούγεννα των ποιητών» Συναυλία Χορωδίας Ενηλίκων 
  • Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 
  • Τρίτη 21/12, 19:00  Παρέλαση της Φιλαρμονικής στην πόλη σε συνεργασία με τη Σχολής Χορού 
  • Τρίτη 21/12 , 19:30 Ρεσιτάλ μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας  
  • Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 
  • Τετάρτη 22/12 , 18:30 «Χριστούγεννα μαζί» Συναυλία της Χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας σε συνεργασία με τη Σχολή Χορού  
  • Πλατεία Δημαρχείου 
  • Πέμπτη 23/12, 20:00 Μουσικά σύνολα του Δημοτικού Ωδείου Βέροιας 
  • Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών 

Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου . 

Για τις εκδηλώσεις σε ανοιχτούς χώρους κρατάμε αποστάσεις και φοράμε μάσκες.

Σας περιμένουμε για να ανάψουμε ξανά όλοι μαζί τη φλόγα της αισιοδοξίας για ένα χαρούμενο νέο έτος! 

***

Η Μεικτή χορωδία της ΚΕΠΑ  Δήμου Βέροιας με μαέστρο τη Ζησέκα Δήμητρα διοργανώνει χριστουγεννιάτικη συναυλία με τίτλο ” Τα Χριστούγεννα των ποιητών ” την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου  και ώρα 20.00, στο θέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών.

Η χορωδία θα  ερμηνεύσει  κλασσικά και παραδοσιακά  ελληνικά τραγούδια ενώ θα ακουστούν και ποιήματα Ελλήνων ποιητών με θέμα τα Χριστούγεννα. 

Τη χορωδία  συνοδεύει  στο πιάνο η Βαλεντίνη Φωκά  και οργανικό σύνολο αποτελούμενο από την Φώτη Σταματίνα στο βιολί από την τάξη του Γ.Βλάχου,  στο τσέλο η Χιονίδου Κασσιανή από την τάξη του Δ.Καϊλόγλου, στο φλάουτο ο Μαϊόβης  Γιώργος από την τάξη του Δ.Δομενικιωτη και στο σαξόφωνο ο Αναγνώστης Παναγιώτης. 

Αφηγητές η Κωνσταντίνα Παντουλη  και ο Κυριάκος Τσολακίδης.

Επιμέλεια  κειμένων και επεξεργασία τραγουδιών  Ζησέκα Δήμητρα.

Τα τελευταία μέτρα για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού επιτρέπουν την είσοδο σε κλειστούς συναυλιακούς χώρους μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες του τελευταίου τριμήνου. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή