Με τις εξελίξεις στο θέμα των καταγγελιών του Παύλου Παυλίδη για τον βιολογικό καθαρισμό της Βέροιας, τον στολισμό στην πλ. Ωρολογίου, την υπόθεση Παναγιωτόπουλου ασχολήθηκε, μεταξύ άλλων, η διαδικτυακή εκπομπή του InVeria.gr “ex-Αιρετικά LIVE” την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021. 

Ο Νίκος Βουδούρης σχολίασε όσα διαδραματίστηκαν με αφορμή την… περίφημη σύσκεψη / συνάντηση των αρχηγών των δημοτικών παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας για το θέμα του βιολογικού και εξέφρασε την άποψη ότι ο Δήμαρχος θα έπρεπε να βγει άμεσα και ανοιχτά, καλώντας σε συνέντευξη Τύπου τα ΜΜΕ, να απαντήσει ξεκάθαρα στα όσα σοβαρά καταγγέλλει ο Π. Παυλίδης. 

Επίσης, αναφέρθηκε στην θετική ανταπόκριση από πλευράς της αντιδημαρχίας Τεχνικών στο θέμα της παντελούς έλλειψης στολισμού στην πλ. Ωρολογίου της Βέροιας. 

Δεν θα μπορούσε να μην γίνει σχόλιο και για την κατάπτυστη συμπεριφορά του Στάθη Παναγιωτόπουλου από τους “Ράδιο Αρβύλα”, ο οποίος – όπως παραδέχτηκε και ο ίδιος – διέρρεε φωτογραφίες και βίντεο ερωτικού περιεχομένου σε ιστοσελίδες πορνό, χωρίς την συγκατάθεση φυσικά της πρώην συντρόφου του. 

Τα παραπάνω, μεταξύ άλλων σχολίων τρέχουσας επικαιρότητας, αλλά και με ιδιαίτερη έμφαση στα της προετοιμασίας της Βέροιας ενόψει των εορτών. 

Δείτε το βίντεο της διαδικτυακής εκπομπής (fb και youtube):

 

//

Πηγή