Αρχική Ροή Ειδήσεων Απάντηση του Δημάρχου Βέροιας στα όσα ακούστηκαν για τη σύσκεψη των επικεφαλής...

Απάντηση του Δημάρχου Βέροιας στα όσα ακούστηκαν για τη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων

Δελτίο Τύπου – Απάντηση Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη: Ενοχλημένος από την παρουσία του κ. Γκανάτσιου και στελεχών της ΔΕΥΑΒ, των καθ’ ύλην αρμόδιων για το θέμα της λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού, προχωρήσατε κ. Παυλίδη για ακόμα μία φορά σε ανακριβείς αιτιάσεις όταν γνωρίζετε πολύ καλά ότι για τη διαχείριση του βιολογικού εκείνοι που θα απαντήσουν και άρα πρέπει να παρίστανται είναι η ΔΕΥΑΒ και ο κ. Γκανάτσιος.

Όσον αφορά στην ευαισθησία σας για τους δημοσιογράφους θα πρέπει να ανακαλέσετε την πολύ πρόσφατη μνήμη σας, καθώς εσείς ήσασταν εκείνος που ζήτησε συνάντηση στο γραφείο Δημάρχου (χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων). Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι κανείς δημοσιογράφος δεν εμφανίστηκε πλην ενός που εσφαλμένα ( ή ηθελημένα) κατάλαβε ότι η συνάντηση ήταν ανοιχτή. Και βέβαια θα πρέπει να γνωρίζετε τόσο εσείς όσο και ο εκπρόσωπος της παράταξης Μαρκούλη, κ. Θεοδωρίδης, ότι δεν θα μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε σύσκεψη με την παρουσία ενός και μόνο δημοσιογράφου, αφού κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν κλήθηκε.

Μείνετε ήσυχος, γιατί η ανακοίνωσή μας να συζητήσουμε το θέμα του Βιολογικού Καθαρισμού στο Δημοτικό Συμβούλιο θα δώσει την ευκαιρία να ενημερωθούν άπαντες γι’ αυτό.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή