Αρχική Ροή Ειδήσεων Έρχεται και πάλι το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στη Βέροια

Έρχεται και πάλι το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι στη Βέροια

Από τον Εμπορικό Σύλλογο Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής: Μετά από δυο χρόνια απουσίας λόγω Covid-19,  το τουριστικό χριστουγεννιάτικο τρενάκι  έρχεται και πάλι στη Βέροια. 

Με αφετηρία την πλατεία Δημαρχείου,  το απόγευμα της  Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου,  υπό τους χριστουγεννιάτικους ήχους της Φιλαρμονικής Ορχήστρας ΚΕΠΑ του Δήμου Βέροιας,  μικροί και μεγάλοι μπορούν να επιβιβαστούν στο τρενάκι και να κάνουν τη βόλτα τους δωρέαν. Η διαδρομή που ακολουθεί το τρενάκι είναι από τις οδούς Βενιζέλου, Μαλακούση, Κεντρικής  και καταλήγει στην αφετηρία , (πλατεία Δημαρχείου). 

Η λειτουργία του χριστουγεννιάτικου τρένου  που ξεκίνησε το 2016, ύστερα από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας με αρωγούς και συνδιοργανωτές τον Δήμο Βέροιας και το Επιμελητήριο Ημαθίας, θεωρείται μια  πετυχημένη δράση που αγκαλιάστηκε απ’ όλους του Ημαθιώτες , αλλά και κατοίκους των γύρω νομών. 

Για φέτος λόγω του  Covid-19 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ  κατά γράμμα το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, το οποίο θα ανακοινωθεί μαζί με το Πρόγραμμα λειτουργίας του τρένου τις επόμενες μέρες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή