Η Βέροια ξεκίνησε το ματς πολύ επιθετικά, δημιούργησε από νωρίς απειλές και σημείωσε στο πρώτο μέρος δυο τέρματα, χωρίς παράλληλα να απειληθεί από τον αντίπαλο. Στο 5’ ο Πεταυράκης σούταρε μέσα από την περιοχή άουτ, στο 8’ ο Πόζογλου πέρασε όποιον βρήκε μποστά του, μπήκε στην περιοχή αλλά το κοντινό σουτ που επιχείρησε αποκρούστηκε από το Νόρμαν, στο 12’ σουτ του Οικονόμου χτύπησε σε πόδι αντιπάλου και κατέληξε κόρνερ και στο 13’ κεφαλιά του Γαβριηλίδη μετά από κόρνερ κατέληξε στην αγκαλιά του αντιπάλου τερματοφύλακα.

Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 16’. Ο Πασάς έβγαλε μόνο τον Μπουκουβάλα και ο αμυντικός της Βέροιας από κοντά σημείωσε το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, στο 17’ η Βέροια διπλασίασε τα τέρματά της. Ο Πόζογλου από αριστερά «έσπασε» την μπάλα στον Πασά και ο τελευταίος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Ο Απόλλωνας στο πρώτο μέρος είχε μόνο μια καλή στιγμή. Στο 28’ ο Λουκάς επιχείρησε σουτ έξω από την περιοχή και πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, η Βέροια σημείωσε πάλι δυο γρήγορα γκολ. Στο 47’ ο Πόζογλου έκανε την σέντρα από αριστερά και ο Πασάς με κεφαλιά σημείωσε το 3-0. Στο 52’ ο Μούργος με μπροστινή μπαλιά έβγαλε μόνο τον Πασά και ο επιθετικός της Βέροιας με σουτ έγραψε το 4-0.

Στο 56’ ο Γιαννίτσης από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ και στο 59’ ο Απόλλωνας μείωσε σε 4-1. Ο Ζαχόπουλος έκλεψε την μπάλα από τον Μπουκουβάλα και με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 70’ η Βέροια σημείωσε και πέμπτο γκολ. Ο Γιακουμάκης έστρωσε, μέσα στην περιοχή, την μπάλα στον Φοφανά και αυτός από κοντά σημείωσε το 5-1.

Διαιτητής: Καλατζής

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης, Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου (66’ Μπλέτσας), Μούργος (55’ Φοφανά), Γαβριηλίδης (55’ Ράμος), Γιακουμάκης (75’ Ορφανίδης), Πασάς (55’ Μυστακίδης), Πόζογλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Νόρμαν, Γιαννίτσης, Βίλλα (55’ Ζιάκας), Λίταινας (55’ Ζαχόπουλος), Λουκάς, Καλούσης, Παναγιώτου (55’ Κανούλας), Σκούπρας, Χατζής, Τιμπουέ, Κοζού.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή