Συνάντηση για το θέμα του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑ Βέροιας συγκαλεί ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021, έπειτα από σχετικό αίτημα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Συνδημότες”, Παύλου Παυλίδη

Στη συνάντηση θα είναι παρών ο εργολάβος του έργου κ. Γκανάτσιος και στελέχη της ΔΕΥΑΒ και σε αυτή κλήθηκαν όλοι οι αρχηγοί των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, προκειμένου να ενημερώσουν και να ενημερωθούν σχετικά το θέμα. 

Σημειώνεται ότι την Πέμπτη (9/12) είχε προηγηθεί συνέντευξη Τύπου του Π. Παυλίδη για το θέμα, ενώ το Σάββατο (11/12/2021) ο κ. Παυλίδης έστειλε δημόσια επιστολή προς τον Δήμαρχο με αίτημα την σύγκλιση συνάντησης των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, στο οποίο ο κ. Βοργιαζίδης ανταποκρίθηκε άμεσα και μάλιστα στην συνάντηση κάλεσε να παραστούν και οι προαναφερθέντες σχετιζόμενοι με τον βιολογικό καθαρισμό (εργολάβος και στελέχη της ΔΕΥΑΒ). 

Η επιστολή Παυλίδη:

κ.Δήμαρχε

Αγαπητέ κ Βοργιαζίδη,

Από την αλληλογραφία της παράταξής μας με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Στουτγάρδης Peter Mauer που επικαλέστηκε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης του Δήμου μας κ. Διαμάντης, προκύπτουν ανησυχητικά αλλά και βάσιμα στοιχεία για την ενδεχόμενη περιβαλλοντική μόλυνση επί έτη, από την λειτουργία του βιολογικού μας.

Εκτιμώ ότι πριν υποβληθεί αίτημα για άμεση σύγκλιση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την λειτουργία του βιολογικού υπό το πρίσμα των νέων στοιχείων, καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι επικεφαλής των παρατάξεων.

Παρακαλώ πολύ να με ενημερώσετε εάν επιθυμείτε ενημέρωση και στην περίπτωση που είναι θετική η απάντησή σας, εάν επιθυμείτε η ενημέρωση να γίνει στο γραφείο σας, όπου και θα καλέσω και τους υπόλοιπους επικεφαλής  παρατάξεων.

Θα ήθελα μέχρι την Δευτέρα 13/12/2021 το μεσημέρι να μου απαντήσετε για να ενημερώσω και τους άλλους επικεφαλής παρατάξεων.

Με εκτίμηση 

Παύλος Παυλίδης 

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 

“Συνδημότες”

Η απάντηση Βοργιαζίδη:

Αγαπητέ κ. Παυλίδη, 

Επειδή ως Δημοτική Αρχή ήμασταν πάντα υπέρ της ενημέρωσης και της διαφάνειας, καλέσαμε τηλεφωνικά (και όχι προσχηματικά ως άλλο ένα επικοινωνιακό πυροτέχνημα από την πλευρά σας) όλους τους αρχηγούς των Δημοτικών Παρατάξεων σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, παρουσία του κ. Γκανάτσιου και στελεχών της Δ.Ε.Υ.Α.Β., τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 12:00, για να ενημερώσει και να ενημερωθεί όποιος επιθυμεί σχετικά με τη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού.  

Με εκτίμηση, 

Ο Δήμαρχος Βέροιας 

Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή