Αρχική Ροή Ειδήσεων Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου στο β΄ γύρο των εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Νίκος Ανδρουλάκης και Γιώργος Παπανδρέου στο β΄ γύρο των εκλογών του ΚΙΝ.ΑΛ.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο νικητής του Α’ γύρου των εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής, “κλειδώνοντας” από νωρίς την πρωτιά, ενώ μετά από πολύωρο θρίλερ για την 2η θέση, τελικά προκρίθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, αφήνοντας τρίτο τον Ανδρέα Λοβέρδο

Με ενσωματωμένο το 90,50% των ψήφων (το 90,61% των εκλογικών κέντρων – 242.500 ψήφοι) ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται καθαρά με 37,03% (89.159). Ακολουθούν ο Γιώργος Παπανδρέου με 27,79% (66.920) και ο Ανδρέας Λοβέρδος με 25,96% (62.507). Έπονται οι Παύλος Χρηστίδης με 3,26% (7.840), Χάρης Καστανίδης με 2,98% (7.185) και ο Παύλος Γερουλάνος με 2,97% 

Οι δηλώσεις των τριών πρώτων υποψηφίων προέδρων

Ανδρουλάκης: Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει με ανανέωση, ενότητα και αυτονομία

Θέλω να ευχαριστήσω τους 270.000 προοδευτικούς πολίτες που ήρθαν σήμερα και μας τίμησαν σε αυτή τη μαζική διαδικασία. Να ευχαριστήσω τους συνυποψηφίους μου με τους οποίους δώσαμε ένα αγώνα με πολιτικό πολιτισμό, αξιοπρέπεια και ενότητα. Η ενότητα είναι βασική παρακαταθήκη της αείμνηστης Φώφης Γεννηματά.

Από την αρχή της προσπάθειας είπα ότι είναι η βάση της παράταξης και όσοι την επιθυμούν περήφανη και ισχυρή θέλω να τους ευχαριστήσω για την τιμή που μου έκανα.

Δεσμεύομαι ότι θα τιμήσω την εντολή τους. Για ανανέωση, ενότητα και αυτονομία. Η δημοκρατική παράταξη απόψε επιστρέφει. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει.

Παπανδρέου: “Σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής”

Πετύχαμε τον στόχο να κινητοποιήσουμε μεγάλο μέρος των προοδευτικών πολιτών. Όσοι μας τίμησαν με τη μεγαλειώδη τους συμμετοχή, την επόμενη Κυριακή αποφασίζουν για την τύχη της παράταξής μας. Την πορεία και το μέλλον της. Την ταυτότητα και την προοδευτική πορεία του κινήματός μας. Σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή σας και σας καλώ στη μάχη της επόμενης Κυριακής.

Λοβέρδος: Το ΠΑΣΟΚ έχει μέλλον – Συνεχίζω με σεμνότητα και ενότητα

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την ψυχή μου τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν στη γιορτή της δημοκρατίας. Θέλω να τους ζητήσω συγγνώμη για τις πολλές ώρες που περίμεναν να ψηφίσουν στην κάλπη. Τους καταλαβαίνω και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Θέλω να πω όσο πιο δυνατά μπορώ ότι το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη έχει μέλλον. Συνεχίζω δυνατά, με σεμνότητα και ενότητα.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή