Ένταση προκλήθηκε για λίγα ώρα έξω από το Δημαρχείο Βέροιας λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021, ενώ ήταν σε εξέλιξη η εκλογική διαδικασία για τις εκλογές του ΚΙΝ.ΑΛ. (το Δημαρχείο ήταν ένα απο τα 13 εκλογικά κέντρα των εκλογών για πρόεδρο του κόμματος). 
Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε το InVeria.gr και σύμφωνα με πληροφορίες, τα άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από το Δημαρχείο της Βέροιας, φωνάζοντας συνθήματα κατά των εντεταλμένων του ΚΙΝ.ΑΛ. για την εκλογική διαδικασία, αλλά και κατά πολιτών που προσέρχονταν εκείνη την ώρα για να ψηφίσουν για τον νέο πρόεδρο του κόμματος. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα άτομα προήλθαν από προγραμματισμένη συνάντηση στην πλ. Δημαρχείου ενάντια στην υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών και όταν είδαν πολίτες να περιμένουν στην ουρά για να ψηφίσουν, ξεσηκώθηκαν και έκαναν αυτή την παρέμβαση, χωρίς βέβαια να σημειωθούν έκτροπα. 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο InVeria.gr ένας από τους συγκεντρωμένους “όταν είδαμε άτομα να περιμένουν υπομονετικά στην ουρά μέσα στο κρύο για να ψηφίσουν αρχηγό κόμματος για ένα κόμμα που τους έχει φέρει σε αυτή την κατάσταση πού βρίσκονται σήμερα, σε συνεργασία φυσικά και με τα άλλα κόμματα, μας βγήκε αυθόρμητα αυτή η ενέργεια“. 

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι της εκλογική διαδικασίας κάλεσαν την αστυνομία, η οποία προσήλθε στο σημείο και – χωρίς να υπάρξει περαιτέρω ένταση – οι συγκεντρωμένοι αποχώρησαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή