Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος, από την Κυριακή 7 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 έχει ως εξής:

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας, όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο μνημόσυνο του μακαριστού πρωτοπρεσβυτέρου Βασιλείου Μπαξεβάνη.

Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στο Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα θα υποδεχτεί την Τιμία Κάρα της Αγίας Υπομονής από την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου Κορινθίας και στη συνέχεια θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές της ενορίας.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ στο χωριό Αρχάγγελος Ναούσης.

Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου στις 5:30 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Κυρίου και Αγίου Νεκταρίου Βεροίας.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στο Προσκύνημα του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα.

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Νεκταρίου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Τρίτη 9 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία προς τιμήν του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης.  

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Πανηγυρικό Εσπερινό στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης.

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 8:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Ναούσης. 

Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

Την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM. 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στην Ιερά Μονή του Αγίου Αθανασίου Αγκαθιάς. 

Την Κυριακή 14 Νοεμβρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού. Στην Ιερά Αγρυπνία θα τεθεί σε προσκύνηση η Τιμία Κάρα της Αγίας Υπομονής από την Ιερά Μονή Οσίου Παταπίου Λουτρακίου Κορινθίας καθώς και το Ιερό Λείψανο του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά που αποθησαυρίζεται στην Ιερά Μονή. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM». 

Τη Δευτέρα 15 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και της Αγίας Οικογενείας αυτού, στο πλαίσιο της σειράς ομιλιών «Αγιολογία και ζωή», μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος» στους 90.2 FM.

//

Πηγή