Αρχική Ροή Ειδήσεων Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δ. Βέροιας

Πρόγραμμα εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δ. Βέροιας

Δελτίο Τύπου από Δ. Βέροιας: Ο Δήμος Βέροιας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους Δημότες του για την υλοποίηση προγράμματος  εθελοντικών στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δημοτικό Κτηνιατρείο από την Κυριακή 7/11/2021 έως και το Σάββατο 13/11/2021. 

Η στείρωση των αδέσποτων ζώων συμβάλει στον έλεγχο του πληθυσμού τους, στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσής τους και στην μείωση της επιθετικότητάς τους ενώ με τον απαραίτητο αντιλυσσικό εμβολιασμό τους διασφαλίζεται στο έπακρο η δημόσια υγεία.

Η παροχή ολοκληρωμένης διαχείρισης στα αδέσποτα σκυλιά και γατιά του Δήμου μας θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις του στο Ταγαροχώρι και θα είναι εφικτή με την συμβολή των εθελοντών της γερμανική φιλοζωικής οργάνωσης Tierinsel Umut Evi e.V., της Εθελόντριας Γερμανίδας Κτηνιάτρου Dr.MELANIE–ELISABETH STEHLE, του επιστημονικά υπεύθυνου Δημοτικού Κτηνίατρου, των υπηρεσιακών στελεχών του Δήμου Βέροιας και των συνεργαζόμενων φιλοζωικών συλλόγων «Σύλλογος Ζωόφιλων ΖΩ.Η» και «Κιβωτός Ελπίδα». 

Ο Δήμος Βέροιας καλεί τους Δημότες που επιθυμούν να συμβάλουν στην στείρωση ενός αδέσποτου ζώου να επικοινωνήσουν με το Δημοτικό Κτηνιατρείο στο τηλέφωνο 2331071336, να αποστείλουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον λογαριασμό kampouroglou@veria.gr, να το αναφέρουν από το android ή iOS  κινητό τους μέσω της εφαρμογής app “ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ’’  ή να επικοινωνήσουν με τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φιλοζωικών σωματείων.  

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΑΡΔΕΥΣΗΣ –

ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΚΕΠ

 

ΤΣΙΦΛΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή