Μια νέα πρόταση στην γαστρονομική διασκέδαση, που ήδη έγινε αγαπημένη συνήθεια, δημιουργήθηκε πριν από λίγο καιρό στο κέντρο της Πατρίδας Βέροιας… 
Πρόκειται το “Μπαλκονάκι“, το τσιπουράδικο – ταβέρνα που διαχειρίζεται ο Βαλάντης Τσίλης, ο οποίος μαζί με τους δικούς του ανθρώπους έβαλαν όλο το μεράκι, την μαεστρία και την αγάπη τους, δημιουργώντας ένα πραγματικά υπέροχο… μπαλκόνι, με θέα την απόλαυση, την ηρεμία και τις υπέροχες γεύσεις. 

Κάθε Τρίτη με Κυριακή (Δευτέρα παραμένει κλειστό) από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, το “Μπαλκονάκι” υποδέχεται τους επισκέπτες του με πολλές και ποικίλες επιλογές, ενώ κάθε μέρα έχει και την… σπεσιαλιτέ της!

Τσιπουρομεζέδες και κρεατικά της ώρας (σουβλάκια, λουκάνικο, πανσέτα και “σπέσιαλ” χειροποίητο μπιφτέκι από την Θάλεια) είναι κάθε μέρα η βάση. 

Από εκεί και πέρα όμως έχουμε και τα εξής:

Τρίτη: Μπακαλιάρος σκορδαλιά

Τετάρτη: Τηγανιά

Πέμπτη: Κότσι

Παρασκευή: Τηγανιά 

Σάββατο: Μοσχαροκεφαλή 

Κυριακή Τηγανιά

Περισσότερα για πιο… ειδικές προτάσεις που κατά καιρούς βγάζει το “Μπαλκονάκι” πατήστε “Μου αρέσει” στην σελίδα του στο facebook

Το “Μπαλκονάκι” βρίσκεται λίγα λεπτά από το κέντρο της Βέροιας, μέσα στο χωριό Πατρίδα. Είναι σε μία όμορφη τοποθεσία, στο στενό του Σ/Μ express market, λίγο πριν την κεντρική πλατεία του χωριού.

Αν, λοιπόν, θέλει κανείς κάτι ξεχωριστό και για κάθε ώρα, δεν έχει παρά να δοκιμάσει και είμαστε σίγουροι πως θα το κάνει… στέκι! 

Δείτε τον χάρτη:

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή