Ο Κώστας Ρίζος (αριστερά στη φωτο) θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΚΕΠΑ Δ. Βέροιας, μετά την πρόσφατη παραίτηση του απερχόμενου προέδρου, Θεόφιλου Κορωνά (δεξιά στη φωτο).

Την πρόταση για το όνομά του Κώστα Ρίζου έθεσε προς ψηφοφορία στο Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης. 

Μιλώντας για το θέμα ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης ευχαρίστησε τον Θεόφιλο Κορωνά για την προσφορά του στην Δημοτική Επιχείρηση. 

Από την πλευρά του ο Θεόφιλος Κορωνάς ανέφερε ότι παραιτήθηκε επειδή δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να λειτουργεί ως “πρόεδρος σε αποδομή”, δεδομένου ότι ο Δήμαρχος τον ενημέρωσε ότι δεν θα ανανεώνόταν η θητεία του και επέλεξε να μην “ροκανίσει” τον χρόνο μέχρι την τυπική αντικατατάστασή του και κάλεσε όλους τους συναδέλφους τους να ψηφίσουν την πρόταση του Δημάρχου για το πρόσωπο του κ. Ρίζου. 

Τέλος, ο Κώστας Ρίζος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την τιμή, αλλά συνεχάρη και τον απερχόμενο πρόεδρο ο οποίος – παρά τις αντιπαραθέσεις τους, που τελικά είχαν θετικό προσημο για την Επιχείρηση – πρόσφερε πολλά και θετικά πράγματα στην ΚΕΠΑ. 

Τελικά, η πρόταση υπερψηφίστηκε με ενισχυμένη πλειοψηφία. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή