Δελτίο Τύπου: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυδένδρου Ημαθίας με μεγάλη περιφάνεια δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο παρουσίασης των μόνιμων εκθέσεων του Λαογραφικού Μουσείου Πολυδενδρίου Ημαθίας.

Το βίντεο δημιουργήθηκε από τον Θεολόγο Μαρμάγγελο σε συνεργασία και με την συναίνεση του πολιτιστικού συλλόγου Πολυδενδρίου Ημαθίας. Ξεναγός στην ψηφιακή αυτή εφαρμογή, που αποκαλύπτει τους θησαυρούς και καταδεικνύει την ταυτότητα του Μουσείου, είναι ο υπεύθυνος λειτουργίας του Λ.Μ.Π.Η. κ. Αστέριος Μπάτσιος. Ως σύγχρονο εργαλείο επικοινωνίας, σχεδιάστηκε ώστε να προσφέρει σε κάθε επισκέπτη τη δυνατότητα συνδετικότητας, ως στίγμα, μία αφετηρία, την οποία θα χρησιμοποιήσει ο ανθρώπινος νους, έτσι ώστε να σκεφτεί και να επιχειρήσει μια πολυεπίπεδη γνωριμία με τα αντικείμενα που φιλοξενεί το Μουσείο.

Το Λαογραφικό Μουσείο Πολυδενδρίου Ημαθίας είναι ανοιχτό στο κοινό και έχει ως έργο τη συλλογή, τη διατήρηση, τη μελέτη και την έκθεση αντικειμένων και στοιχείων του παρελθόντος και του παρόντος, που χαρακτηρίζουν τον ανθρώπινο λαϊκό πολιτισμό και το περιβάλλον του.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολυδένδρου Ημαθίας,

Πρόεδρος: Ειρήνη Αντωνακάκη

Αντιπρόεδρος: Θωμάς Μπάτσιος

Γραμματέας: Γεώργιος Σιαπάκας

Ταμίας: Αστέριος Μπάτσιος

Μέλος: Χρήστος Κεφτές

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή