Αρχική Ροή Ειδήσεων Την ίδρυση Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων στην Ημαθία προωθεί ο Απ. Βεσυρόπουλος

Την ίδρυση Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων στην Ημαθία προωθεί ο Απ. Βεσυρόπουλος

Ο υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Ημαθίας (ΝΔ) Απόστολος Βεσυρόπουλος δημοσιοποίησε στα social media τα παρακάτω:

Ιδιαίτερα παραγωγική ήταν η συνάντηση εργασίας που είχε σήμερα ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο και τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Μιχαήλ Καραμαλάκη, με αντικείμενο την ίδρυση και λειτουργία τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ημαθίας.

Ο κ. Βεσυρόπουλος επισήμανε ότι η λειτουργία του Τμήματος και η επαρκής στελέχωσή του επιβάλλεται για την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας σε ένα νομό που έχει πληρώσει βαρύ τίμημα από τα τροχαία ατυχήματα. Τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι η λειτουργία του τμήματος θα συμβάλει στην αύξηση και στην αποτελεσματικότητα των ελέγχων δεδομένου και του μεγάλου αριθμού τροχαίων  ατυχημάτων που καταγράφονται στην περιοχή (Εγνατία Οδός). 

Τόσο ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Θεοδωρικάκος, όσο και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Καραμαλάκης, συμμερίστηκαν απόλυτα την τεκμηριωμένη πρόταση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Βεσυρόπουλου και αντιμετωπίζουν θετικά την ίδρυση τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Ημαθίας.

Ο κ. Βεσυρόπουλος ενημερώθηκε επίσης για την διαδικασία και την πορεία του καινοτόμου έργου για την κατασκευή του νέου Αστυνομικού Μεγάρου στην Ημαθία. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή