Παρόντες στο συλλαλητήριο της Βέροιας ενάντια στο νομοσχέδιο του Υπ. Παιδείας για την δημόσια εκπαίδευσης ήταν το πρωί της Δευτέρας (11/10/2021) ο σημερινός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Ημαθίας και η μέχρι πριν λίγους μήνες βουλευτής του ίδιου κόμματος, Άγγελος Τόλκας και Φρόσω Καρασαρλίδου, αντίστοιχα. 

Το εκλογοδικείο αποφάνθηκε ότι η βουλευτική έδρα στην Ημαθία πρέπει να αλλάξει χέρια και αυτήν την ευκαιρία ο Άγγελος Τόλκας δεν την άφησε να πάει… χαμένη. Σαν έτοιμος από πάντα (είναι και η σχετική εμπειρία στη μέση φυσικά) από την πρώτη στιγμή της ορκωμοσίας του έχει κάνει αισθητή την παρουσία του, με παρεμβάσεις, επισκέψεις σε φορείς, ερωτήσεις στη Βουλή κλπ. 

Από την άλλη, η Φρόσω Καρασαρλίδου συνεχίζει ακάθεκτη, παρεμβαίνει δημόσια, κάνει επαφές και – όπως φαίνεται – ετοιμάζεται για το… come back στις επόμενες εκλογές. Πολλοί μπορεί να πόνταραν (ή καλύτερα να… ήλπιζαν) πως η πρώην βουλευτής θα το έβαζε κάτω και θα είχαν απέναντι μόνο τον – συνεχώς αυξανόμενο σε πολιτική ισχύ – Άγγελο Τόλκα, ωστόσο φαίνεται πως το… άσπονδο δίδυμο συνεχίζει να κρατά τα σκήπτρα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. 

Άραγε θα μείνει έτσι ή κόντρα στο δίπολο θα καταφέρει κάποιος/α να αποτελέσει τον… τρίτο πόλο; 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή