Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το εκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Βέροιας το πρωί της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου 2021, στην πλ. Δημαρχείου Βέροιας. 

Εκατοντάδες εκπαιδευτικών, γονέων, μαθητών και πολιτών από όλη την Ημαθία συγκεντρώθηκαν στην πλατεία, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των τριών συλλόγων εκπαιδευτικών της Ημαθίας, της ΕΛΜΕ, του Συλλόγο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας. 

Στην αρχή της συγκέντρωσης ο Χρήστος Καλλιμάνης, μαθητής ΕΠΑΛ εκπροσωπώντας τους παριστάμενους μαθητές, ενώ ακολούθησαν σύντομες τοποθετήσεις από τους προέδρους των 3 συλλόγων,  Χαρά Αξούριστου (ΕΛΜΕ Ημαθίας), Σταυρούλα Μιχαηλίδου (ΣΕΠΕ Ημαθίας) και Σωτήρης Σταμάτης (Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νάουσας).

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Άγγελος Τόλκας, η πρώην βουλευτής Φρόσω Καρασαρλίδου, ο αντιδήμαρχος Βέροιας Βασίλης Παπαδόπουλος, στελέχη κομμάτων της αντιπολίτευσης κ.α.

Αμέσως μετά επιχειρήθηκε να γίνει πορεία σε κεντρικούς δρόμους της Βέροιας, η οποία ωστόσο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση, αφού η παντελής απουσία της Τροχαίας Βέροιας (και κάθε άλλης αστυνομικής δύναμης) καθιστούσε δύσκολη την, ούτως ή άλλως αυξημένη, κυκλοφορία των οχημάτων. 

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή