Αρχική Ροή Ειδήσεων Αγιασμός στο Δ.ΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας

Αγιασμός στο Δ.ΙΕΚ Νοσηλευτικής του Νοσοκομείου Βέροιας

Δελτίο Τύπου: Την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021, στους χώρους του Δημόσιου Ι.Ε.Κ Νοσηλευτικής  του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας (Μονάδα Βέροιας) πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της  Εκπαιδευτικής  χρονιάς. 

Η τελετή του Αγιασμού τελέστηκε από τον Πατέρα  Αλέξιο, παρουσία της Διευθύντριας του Δ.Ι.Ε.Κ  κ. Γεωργιτζίκη,  των Εκπαιδευτριών  κ. Παρτσιοπούλου Παρασκευής,  κ. Κακούλη Αναστασίας, της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής υπηρεσίας του Νοσοκομείου Βέροιας κ. Πραντζίδου Δήμητρας και του Τομεάρχη του Παθολογικού τομέα κ. Φωτιάδη Κωνσταντίνου.

Ο πατήρ Αλέξιος ευχήθηκε καλή χρονιά στους σπουδαστές και καλή πρόοδο στο δύσκολο αυτό λειτούργημα που επέλεξαν να καταρτιστούν. Η κ. Γεωργιτζίκη Δέσποινα στο καλωσόρισμα των καταρτιζομένων  τόνισε τα θετικά, εποικοδομητικά και ελπιδοφόρα στοιχεία  που υπάρχουν γύρω μας, τα οποία πρέπει να δούμε με ευγνωμοσύνη. Έτσι θα διαμορφώσουμε  θετική διάθεση και θα καλλιεργήσουμε αισιοδοξία και δύναμη ώστε η  νέα σχολική χρονιά να είναι γόνιμη και δημιουργική.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή