Από τον βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη ανακοινώθηκαν τα εξής:

ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ο απαιτούμενος ΑΡΙΘΜΟΣ των ΕΝΣΗΜΩΝ για το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ των ΕΠΟΧΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ (σε κονσερβοποιία, διαλογητήρια κλπ) από 100 σε 50, σύμφωνα με ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ που ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ στην Βουλή και βαίνει προς ψήφιση στο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την ενίσχυση της κοινωνικής προστασίας.

Αυτήν την ενημέρωση είχε από το αρμόδιο Υπουργείο ο Αν. Γεν. Γραμματέας ΚΟ της ΝΔ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης σημειώνοντας ότι η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει να στέκεται δίπλα στον κόσμο της παραγωγής και να δίνει λύσεις στα προβλήματα!

Από τον βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα ανακοινώθηκαν τα εξής:

Την άμεση ενεργοποίηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Τ. Θεοδωρικάκου ζητά ο Τάσος Μπαρτζώκας, θέτοντας του το ζήτημα της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στα εγκαταλελειμμένα κτήρια της ΓΑΙΑ- ΟΣΕ, πλησίον του Σ.Σ Πλατέος.

Όπως τονίζει στην αναφορά του ο Βουλευτής, κατόπιν και του Ψηφίσματος του Δ.Σ Αλεξάνδρειας, το οποίο και του κοινοποιήθηκε, στα εν λόγω κτήρια επικρατεί άκρως παραβατική συμπεριφορά από άτομα, τα οποία έχουν καταλάβει παράνομα το χώρο, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να βιώνουν αυξημένο αίσθημα ανασφάλειας αλλά και υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας, διαβιβάζοντας το Ψήφισμα του Δ.Σ Αλεξάνδρειας, αιτείται την άμεση λήψη μέτρων, προς αποκατάσταση της ασφάλειας των κατοίκων της περιοχής.

Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή