Αρχική Ροή Ειδήσεων Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2021-22 ο Κωνσταντίνος Πετράκης του...

Στον Εθνικό Σχεδιασμό Χειμερινών Αθλημάτων για το 2021-22 ο Κωνσταντίνος Πετράκης του «Εν Σώματι Υγιεί» Βέροιας

Δελτίο Τύπου από Α.Σ. ΑμΕΑ “Εν Σώματι Υγιεί” Βέροιας: Ανακοινώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες, ο πίνακας με τους αθλητές και τις αθλήτριες που πληρούν τα κριτήρια και εντάσσονται στον Εθνικό Σχεδιασμό των Χειμερινών Αθλημάτων για την περίοδο 2021-22. Στον πίνακα του εθνικού σχεδιασμού για το άθλημα του Snowboard (Παρα-Χιονοσανίδα), εντάχθηκε και πάλι οι αθλητής από τη Βέροια Πετράκης Κωνσταντίνος

Ο αθλητής του “Εν Σώματι Υγιεί” βρίσκεται σε περίοδο συνεχής προετοιμασίας για τις διεθνής αγωνιστικές υποχρεώσεις στο άθλημα της παρα-χιονοσανίδας (para-snowboard) ενόψει της συμμετοχής του στους επόμενους Χειμερινούς Παραολυμπιακού Αγώνες στο Πεκίνο, τον Μάρτιο του 2022, όπου έχει ήδη “κλειδώσει” την πρόκριση. Στον Εθνικό Σχεδιασμό βρίσκεται και η αθλήτρια του Αλπικού Σκι με αναπηρία όρασης Ευαγγελία Νίκου, μαζί με τον αθλητή-συνοδό της Δημήτρη Προφέντζα, η οποία επίσης έχει προκριθεί για το Πεκίνο. 

Να θυμίσουμε, ότι ο Πετράκης ήταν ο μοναδικός Έλληνας αθλητής που συμμετείχε στους τελευταίους Παραολυμπιακούς Αγώνες (Pyeongchang 2018) και ο πρώτος αθλητής από τη Βέροια που συμμετείχε ποτέ στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του αθλητισμού των Ατόμων με Αναπηρίες.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή