Αρχική Ροή Ειδήσεων Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Ανεξαρτητοποιήθηκε από την παράταξη του Δημάρχου ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη του Δημάρχου Κώστα Βοργιαζίδη ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στην έναρξη της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβούλίου Βέροιας (μέσω τηλεδιάσκεψης), το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου 2021. 

Ο κ. Θεοδωρίδης έκανε την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησής, λέγοντας τα εξής:

Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.. και αυτό αφορά εμένα.

Εύχομαι κ. Πρόεδρε αυτή τη φορά να επαναπροσδιορίσετε σωστά τη θέση μου στο δημοτικό συμβούλιο.

Από την πρώτη κιόλας επαφή που με καλέσατε κ. Δήμαρχε σας είπα ότι από στιγμή που θα αναλάβω θα προχωρήσουμε σε διαγωνισμό κοπής χόρτων και κάδων και αν δεν καρποφορήσει εδώ είμαστε.Άλλη φιλοσοφία από τον προκάτοχό μου και ίσως να είναι ένας από τους λόγους που έχω αξιολογηθεί ως ακατάλληλος. Δέχτηκα να σπάσει η αντιδημαρχία στα δύο, γιατί πιστεύω  ότι μόνο από μέσα μπορείς να βοηθήσεις θεσμικά και αποτελεσματικά αλλά και να έχεις καλύτερη πληροφόρηση. Εσείς φυσικά δεν το θέλατε και ψάχνατε τρόπους ώστε  να με εκθέσετε στα μάτια των συμπολιτών μου. Ατυχήσατε  όταν υποχώρησα. Δεν το περιμένατε και βάλατε  ένα τέλος στο σήριαλ των δύο χρόνων άκομψα, αγενώς, προσβλητικά, νομίζοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα εξυπηρετούσατε τις όποιες δεσμεύσεις είχατε προς όποιους και όσους σας οδήγησαν στην τελική απόφαση σας.

Η αμισθί θέση κ. Δήμαρχε ξέρετε έχει να κάνει με προσφορά από ανθρώπους που έχουν ήδη μισθό από το κράτος, είτε είναι συνταξιούχοι είτε δημόσιοι υπάλληλοι. Για τον ελεύθερο επαγγελματία  που αφήνει τη δουλειά του ο νομοθέτης αποφάσισε  αποζημίωση. Εσείς πιστεύατε, γιατί έτσι σας βόλευε, σαν τελευταίο όπλο στη φαρέτρα σας να το χρησιμοποιήσετε, αλλά άκομψα και να με εκθέσετε με  την αντιμισθία λέγοντας με, ότι έτσι είχατε καταλάβει , γιατί νομίζατε, γιατί έτσι συζητήσατε με συνεργάτες σας. Άμισθοι όλοι είναι η αντιπρόταση μου αλλά φοβηθήκατε. Τόσο εμπιστοσύνη έχετε φαίνεται τους συνεργάτες σας ή κρίνεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Καταλήγοντας ομολογώ ότι αισθάνομαι  απέναντι στους συμπολίτες μου ότι δεν τους πρόδωσα, δεν ήμουν ποτέ ρίψασπις και εύχομαι να συνεχίσετε το έργο σας με τους στενούς σας συνεργάτες. Καλή τύχη στην ομάδα σας αλλά προ πάντων στην  πόλη. Προτιμήσατε να συνεχίσετε τη συνεργασία με άλλη παράταξη χωρίς να ενημερώσετε όπως ηθικά αρμόζει την ομάδα, εκτός αν είστε ομάδα στην ομάδα  και αξιοποιήσατε δικά της στελέχη μόνο για αριθμητική πράξη, αν και αυτή την χάσατε λόγω δήλωσης ανεξαρτητοποίησης

 στελεχών της. 

Όλες οι παρατηρήσεις κ. Δήμαρχε που έκανα καλά είναι να μην τις αμελήσετε θα σας βοηθήσουν στο δύσκολο πράγματι έργο που έχετε μπροστά σας. Και επειδή το κουτσομπολιό καλά κρατεί, δικά σας λόγια ερμηνεύω, ευελπιστώ να μην απαξιώσετε το πρόσωπό μου όπως συνηθίζεται. Εξάλλου σας το είχα τονίσει κατά την αποχώρησή μου από το καμαρινάκι της ντροπής όταν  είχατε καταλήξει στο σχέδιο αποπομπής και εκτέλεσης του ευφάνταστου σεναρίου σας.

Όσον αφορά τη δική μου παρουσία πιστεύω να μην είναι μόνο ενοχλητική αλλά εποικοδομητική για το καλό της πόλης μας και τώρα και στο μέλλον από όπου κρίνω και εγκρίνουν οι συμπολίτες μας. Θα προσπαθήσω στη συνέχεια να σας αποδείξω ότι η κρίση σας απέχει πολύ από την πραγματικότητα και εύχομαι να μην κοστίσει στον Δήμο μας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή