Τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τρίτης 14 Σεπτεμβρίου 2021 σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, για διακίνηση ηρωίνης. 

Ειδικότερα, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίστηκαν οι προαναφερόμενοι και σε έρευνες που έγιναν σε 3 οικίες που χρησιμοποιούσαν εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 13 συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 768,6 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας με υπολείμματα ηρωίνης, ένα σφυρί που χρησιμοποιούνταν για το σπάσιμο της ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 1.058 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. 

Επίσης, την Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2021 το πρωί συνελήφθη σε περιοχή της Ημαθίας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Νάουσας, ένας άνδρας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Ροδόπης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και πλαστογραφία.

 

(η φωτογραφία είναι από την πρώτη υπόθεση)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή