Την ήττα με 0 -1 γνώρισε η ομάδας της Βέροιας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο φιλικό μεταξύ του παιχνίδι που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 4 Σεπτεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Στάδιο της Βέροιας. 

Το κλίμα ήταν πολύ καλό, όπως αρμόζει στα φιλικά ματς, ενώ στο αγωνιστικό κομμάτι η Βέροια στάθηκε σθεναρά απέναντι στον ΠΑΟΚ και το γκολ που δέχτηκε ήταν από πέναλτι που δόθηκε στο 69΄ και το εκτέλεσε ο Καγκάβα. 

Δείτε στιγμιότυπα από τις live μεταδόσεις του InVeria.gr και φωτογραφίες:

Αναλυτικότερα οι φάσεις του αγώνα (από pliroforiodotis.gr)

 Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της αναμέτρησης αλλά δεν κατόρθωσε να μπει στην περιοχή της Βέροιας και να φτάσει σε θέση εκτέλεσης. Ένα φάουλ του Μίτριτα έξω από την περιοχή, που πέρασε λίγο άουτ, ήταν η καλύτερη στιγμή των φιλοξενουμένων.

Από την άλλη η Βέροια αμύνθηκε αποτελεσματικά και μετά το 35’ βγήκε μπροστά εκμεταλλευόμενη λάθη της μεσαίας γραμμής του ΠΑΟΚ αλλά ούτε αυτή κατόρθωσε να απειλήσει τον Ζίφκοβιτς. Δυο σουτ έξω από την περιοχή, που δεν ανησύχησαν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, ήταν οι μόνες εκτελέσεις στην αντίπαλη εστία.

Στο δεύτερο μέρος, οι ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με την Βέροια να αλλάζει σχεδόν όλη την ενδεκάδα. Στο 56’ ο Μπαϊντού βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή του ΠΑΟΚ αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοσή του μετά το 60’. Έγινε πιο επιθετικός και έφτασε στο γκολ. Στο 65’ ο Μουργκ έκανε ένα καλό σουτ έξω από την περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 69’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μουργκ έβγαλε μόνο τον Μπίσεσβαρ, ο Τσιμόπουλος βγήκε γρήγορα και έπεσε στα πόδια του αντιπάλου και απόκρουσε την μπάλα αλλά ο διαιτητής έδειξε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βεροιώτη τερματοφύλακα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Καγκάβα κι έγραψε το 0-1.

Ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ είχε άλλη μια καλή φάση. Ο Σβαμπ έστρωσε στον Βιερίνια, ο αμυντικός του ΠΑΟΚ έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 79’, σε μια αντεπίθεσή της η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει. Ο Μουχάλης έκανε την σέντρα από δεξιά, ο Γαβριηλίδης έπιασε από κοντά μια κεφαλιά αλλά ο Ζίφκοβιτς απόκρουσε δύσκολα σε κόρνερ.

Στο 83’ η Βέροια είχε άλλη μια καλή στιγμή. Σε σέντρα του Μουχάλη ο Μυστακίδης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ μπλόκαρε.

Στο 89’ ο Μπίσεσβαρ έβγαλε μόνο τον Ακπομπ αλλά το πλασέ του τελευταίου από πλάγια θέση αποκρούστηκε από τον Τσιμόπουλο.

Διαιτητής: Μαλούτας, Βοηθοί Καραγκιοζόπουλος, Χριστοδούλου (όλοι από την ΕΠΣ Ημαθίας)

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης (61’ Τσιμόπουλος), Μπουκουβάλας (61’ Μουχάλης), Πεταυράκης (61’ Παπαχρήστος), Δημόπουλος (61’ Μαραγκός), Σκόνδρας (87 Τασιόπουλος), Οικονόμου (61’ Μπλέτσας), Γαβριηλίδης (87’ Ισαακίδης), Ορφανίδης (61’ Μυστακίδης), Πασάς (61’ Χαλκιαδάκης), Πόζογλου (56’ Φοφανά), Μπαϊντού (61’ Ντίνας).

ΠΑΟΚ: Ζίφκοβιτς, Τέιλορ, Βαρέλα (46’ Ζήλο), Κρέσπο (46’ Γιαξής), Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Εσίτι, Μουργκ, Καγκάβα (73’ Βιερίνια), Μίτριτα, Άκπομπ.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή