Αρχική Ροή Ειδήσεων Η Κυβέρνηση δυναμιτίζει την υπερπροσπάθεια των πολιτών

Η Κυβέρνηση δυναμιτίζει την υπερπροσπάθεια των πολιτών

Δελτίο Τύπου από βουλευτή Ημαθίας (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) Άγγελο Τόλκα: Συνεχίζονται οι επαφές του Βουλευτή Ημαθίας Άγγελου Τόλκα και στελεχών υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στις υγειονομικές μονάδες της Ημαθίας.

Σε συνάντηση στις 31/8/2021 με το Διοικητικό Συμβούλιο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Βέροιας ο Άγγελος Τόλκας ξεκαθάρισε τη θέση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για τον εμβολιασμό, τις ευθύνες της κυβέρνησης για την πορεία αντιμετώπισης της πανδημίας και το απαράδεκτο της αναστολής εργασίας εργαζομένων που θα δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα συνολικά στο ΕΣΥ.

Χαρακτήρισε λάθος την άρση των μέτρων προστασίας και για εμβολιασμένους και ακόμη περισσότερο την απουσία κάθε σχεδιασμού για το τί θα γίνει με τα σχολεία που ανοίγουν σε λίγες ημέρες. 

Κατηγόρησε ότι η κυβέρνηση διακινδυνεύει την προσπάθεια της ελληνικής κοινωνίας και βάζει σε κίνδυνο την δημόσια υγεία με την απαγόρευση στους ανεμβολίαστους να κάνουν δωρεάν τεστ.

Τόνισε ότι τη στιγμή που και οι ιεράρχες προβάλλουν την ανάγκη εμπιστοσύνης στην επιστήμη και την τήρηση των μέτρων, είναι επικίνδυνη η εξαίρεση των θρησκευτικών χώρων λατρείας από κάθε μέτρο προστασίας και κάθε περιοριστικό μέτρο, στο βαθμό μάλιστα που ως επί των πλείστων αφορά ηλικιακές ομάδες υψηλού κινδύνου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κος Τόλκας δήλωσε τα εξής: «Εάν υπάρξει αναστολή εργασίας στα Νοσοκομεία θα έχει ολέθριες συνέπειες για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Καλούμε τους τοπικούς βουλευτές να αναλάβουν τις ευθύνες τους έναντι των εργαζομένων αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Εκτός και εάν ο νέος Υπουργός Υγείας κος Πλεύρης αναλάβει όλη την ευθύνη εξαναγκασμού που του είναι γνώριμη από πρακτικές της πολιτικής του καταγωγής».

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή