• Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή (20.08.21) η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης από τον Δήμο Βέροιας για τους πυρόπληκτους
  • Την Τετάρτη (18.08.21) η συναυλία αλληλεγγύης του «Μπούσουλα» για τους πυρόπληκτους υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, του Κ.Α.Π.Α και του ΚΕΠ Υγείας Βέροιας

Συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021 η δράση στήριξης των πυρόπληκτων από τον Δήμο Βέροιας με συλλογή ειδών ατομικής υγιεινής, φαρμάκων και καθαριστικών.

Η συλλογή των υλικών πραγματοποιείται καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι. Οι πολίτες μπορούν να διαθέσουν τα προσφερόμενα υλικά στα παρακάτω σημεία: 

στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (Σταδίου 51) 

Στο κεντρικό ΚΑΠΗ (Αριστοτέλους 3) έναντι 2ου Δημοτικού Σχολείου. 

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

Καθαριστικά και σφουγγαρίστρες

Μαύρες σακούλες απορριμμάτων 

Φάρμακα (φυσιολογικός ορός, αλοιφές για εγκαύματα, γάζες , Pulvo) 

Είδη ατομικής υγιεινής (μάσκες , πετσέτες , μωρομάντηλα, καινούργια εσώρουχα κλπ).

Παρακαλούνται οι πολίτες που διαθέτουν είδη ιματισμού (ρούχα) να είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Δήμος Βέροιας ευχαριστεί τους δημότες για την υποστήριξη και την πολύτιμη βοήθειά τους προς τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δοκιμάζονται από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές.

Την Τετάρτη η αναβληθείσα συναυλία του «Μπούσουλα»

Συναυλία αλληλεγγύης με σκοπό τη στήριξη των πυρόπληκτων, του σώματος των πυροσβεστών και των εθελοντών που βίωσαν απίστευτες καταστροφές στα πύρινα μέτωπα της χώρας, διοργανώνεται από το συγκρότημα «Μπούσουλας» υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, του Κ.Α.Π.Α και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Βέροιας την Τετάρτη 18 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο Γήπεδο του Μπάσκετ στην Ελιά.

Δεδομένων των μέτρων που ισχύουν κατά της Covid 19 απαιτείται:

1. Η κάρτα ελεύθερης εισόδου που εξασφαλίζει το δικαίωμα εισόδου στο χώρο της συναυλίας τη μέρα και ώρα που αναγράφεται σε αυτήν. 

2. Όλες οι θέσεις που θα διατεθούν αφορούν καθισμένους, με αποστάσεις που θα έχουν προβλεφθεί σύμφωνα με τις υγειονομικές οδηγίες.

3. Η κάρτα εισόδου πρέπει να φυλάσσεται μέχρι το τέλος της εκδήλωσης.

4. Δεν επιτρέπονται μπουκάλια, αιχμηρά και γενικά επικίνδυνα αντικείμενα.

5. Απαγορεύεται το κάπνισμα σε όλους τους χώρους της εκδήλωσης.

Κάρτες εισόδου θα είναι επίσης διαθέσιμες κατά την είσοδο στον χώρο της συναυλίας.

Η δυνατότητα προαιρετικής προσφοράς αγαθών αφορά σε: 

Ξηρά τροφή, μωρομάντηλα, πάνες, σαπούνια, χαρτί κουζίνας και υγείας, τρόφιμα μακράς διαρκείας, είδη ατομική υγιεινής, καθαρά εσώρουχα, βαζελινούχες γάζες, κρέμες για εγκαύματα, γάζες, επίδεσμοι, αντισηπτικά, αντιισταμινικές αλοιφές, αναλγητικά (κατά προτίμηση παρακεταμόλη), κολλύρια με αντιβιοτικό και/ή αντιισταμινικό, φυσιολογικοί οροί για οφθαλμική χρήση, PULVO.

//

Πηγή