Για το χρονοδιάγραμμα αποπεράτωσης των εργασιών της ΔΕΥΑΒ σε περιοχές πάνω και κάτω από την λεωφόρο Ανοίξεως στη Βέροιας μίλησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Επιχείρησης, Στέργιος Διαμάντης, κατά τη συνεδρίαση (μέσω τηλεδιάσκεψης) του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας την Τετάρτη (21/7/2021). 

Ο κ. Διαμάντης, απαντώντας σε σχετικά σχόλια του επικεφαλής των “Συνδημοτών” Παύλου Παυλίδη για την δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στο σημείο, ανέφερε όσα είχε πει προ ημερών και στο InVeria.gr, δηλαδή ότι ο εργολάβος είναι εντός χρονοδιαγράμματος, δεν γίνεται να υπάρχει πάντα άμεση αποκατάσταση του οδοστρώματος και ότι θα ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάστασή του. Ειδικότερα, ο Στέργιος Διαμάντης ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση του οδοστρώματος, σύμφωνα με την σειρά που ξεκίνησαν οι εργασίες. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι θα ξεκινήσει από την οδό Εμμ. Παππά, θα συνεχιστεί στην οδό Γράμμου, στην οδό Πίνδου κοκ. 
Υπενθυμίζεται ότι στο σχετικό ρεπορτάζ του InVeria.gr στις 2 Ιουλίου 2021 είχαν μεταφερθεί τα παράπονα πολιτών για την κατάσταση. Στο ίδιο ρεπορτάζ φιλοξενήθηκε και η θέση του κ. Διαμάντη για το θέμα και, αν όντως από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινήσει η σταδιακή αποκατάσταση των δρόμων, αυτό θα σημαίνει ότι ο πρόεδρος τήρησε τον λόγο του σχετικά με το χρονοδιάγραμμα που μας είχε δώσει. 
 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή