Δελτίο Τύπου από Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ημαθίας:

Σήμερα (σ.σ. Πέμπτη) 1/07 ορκίστηκε βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο σύντροφος Άγγελος Τόλκας. H αλλαγή έδρας στην Ημαθία προήλθε από μια δικαστική διαδικασία για την οποία η διευρυμένη Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας είχε διαφωνήσει. 

Το αποτέλεσμα όμως, δεν σημαίνει τίποτα άλλο για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, παρά  την συνέχιση της  προσπάθειας για κοινωνικό μετασχηματισμό, για διεύρυνση  της εκλογικής βάσης του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, αγώνας για τους εργαζόμενους, του νέους, τους συνταξιούχους, διαρκείς αγώνες για δικαιοσύνη, αξιοκρατία και περισσότερη και βαθύτερη Δημοκρατία.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης βρίσκεται ισχυρό με τους χιλιάδες ψηφοφόρους του, τα κομματικά μέλη, τα στελέχη και τους εκλεγμένους εκπροσώπους του στο ελληνικό κοινοβούλιο, με στόχο να φύγει από τον τόπο μας η χειρότερη κυβέρνηση από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. 

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Ημαθίας, πορεύτηκε μέχρι σήμερα με αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης, συνεργασίας και συντροφικότητας, με τους εκλεγμένους Βουλευτές του κόμματος. Αυτό συνέβη και με την συν/φισσα Φρόσω Καρασαρλίδου με την οποία αναπτύχθηκε άριστη συνεργασία σε όλα τα θέματα και την ευχαριστούμε για την άοκνη προσπάθεια της για το καλό του Νομού μας και την προσφορά της από τη θέση της βουλευτού. 

Στον νέο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σύντροφο Άγγελο Τόλκα ευχόμαστε καλή δύναμη ώστε να συνεχίσει το έργο των προηγούμενων Βουλευτών, να βοηθήσει  το Νομό, να κοινωνήσει το μήνυμα του Προέδρου συν/φου Αλέξη Τσίπρα για την μεγάλη προοδευτική παράταξη, να στρατευτεί στην υπόθεση και τις Αρχές του Κόμματος και να αποδειχθεί άξιος της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων της Ημαθίας.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ ΗΜΑΘΙΑΣ

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή