Αρχική Ροή Ειδήσεων Συγχαίρουν την ομάδα της Βέροιας για την πρωτιά και την άνοδο!

Συγχαίρουν την ομάδα της Βέροιας για την πρωτιά και την άνοδο!

Ο Κώστας Καλαϊτζίδης συγχαίρει την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας

 

Θερμά συγχαρητήρια στην ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας για την πανάξια κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου της και την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2 του ελληνικού πρωταθλήματος. Ως Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας και ως φίλαθλος της ομάδας που σε πολλές περιπτώσεις έζησα από την κερκίδα τον παλμό της μεγάλης προσπάθειας, πανηγυρίζω μαζί τους και συγχαίρω ξεχωριστά τον κάθε ένα συντελεστή αυτής της προσπάθειας , τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και όλο το τεχνικό- ιατρικό και υποστηρικτικό τιμ, βεβαίως τον πρόεδρο και τη διοίκηση καθώς και όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν ακούραστα και με ενθουσιασμό στο πλευρό της ομάδας. Εύχομαι η άνοδος αυτή να είναι ένας ταχύς μονόδρομος για την επιστροφή της Βασίλισσας του Βορρά στη μοναδική θέση που διαχρονικά της ανήκει. Στα σαλόνια της Σούπερ Λίγκ και μόνο εκεί.

Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ημαθίας

Συγχαρητήρια της Φρόσως Καρασαρλίδου στην ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας

Θέλω να συγχαρώ την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας για τη μεγάλη της επιτυχία να στεφθεί πρωταθλήτρια του ομίλου της Football League και να πετύχει την άνοδό της στην Super League 2. Μια άνοδος επάξια, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας, αποτέλεσμα της σοβαρής και συγκροτημένης δουλειάς που επιτελέστηκε όλο αυτό το διάστημα από τη διοίκηση, το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. 

Συγχαρητήρια αξίζουν και στους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα στην ομάδα συμβάλλοντας στη μεγάλη άνοδο. Η άνοδος αυτή είναι σίγουρο ότι δεν θα σταματήσει εδώ. Είναι η αφετηρία για την επιστροφή της Βέροιας στη μεγάλη κατηγορία της SL1 όπου και αξίζει διαχρονικά να βρίσκεται.

Φρόσω Καρασαρλίδου

Βουλευτής Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στο ΝΠΣ Βέροια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Football League 2 και τη σπουδαία άνοδο στην επόμενη κατηγορία. Η έλευση της νέας διοίκησης με την οικογένεια Μπίκα στο τιμόνι, κατάφερε και έβγαλε την ομάδα της Βέροιας από την ποδοσφαιρική ανυποληψία, οδηγώντας την ξανά με άρτια οργάνωση και σταθερά βήματα εκεί που της αξίζει: στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και φυσικά στους δύο παλαιμάχους που έχουν αναλάβει δυναμικό ρόλο στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας μας, τον Γιώτη Τσαλουχίδη και τον Θωμά Τρούπκο.

Πολλές ευχές για υγεία σε όλους και με την ελπίδα να γιορτάζουμε πρωτάθλημα κάθε χρόνο μέχρι να ξαναδούμε τη Βέροια, Βασίλισσα του Βορρά.

Για τον Σύλλογο Παλαιμάχων ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας

Ο πρόεδρος του Δ.Σ.

Τάκης Παπατζίκος

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή