Πρωταθλήτρια του βορείου ομίλου αναδείχθηκε η Βέροια. Στο τελευταίο ματς της σεζόν αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την Τρίγλια και τερμάτισε πρώτη. Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας. Οι αθλητές παίζοντας κάτω από πολύ υψηλή θερμοκρασία, κατέβαλαν προσπάθεια και πήραν το αποτελέσματα που εξασφάλιζε το πρωτάθλημα για την ομάδα τους.

Στο πρώτο μέρος οι φίλαθλοι παρακολούθησαν αγώνα κέντρου. Οι δύο αντίπαλοι έκλεισαν αποτελεσματικά τους διαδρόμους προς την εστία τους και δεν επέτρεψαν απειλές απέναντι στους τερματοφύλακες.

Η Βέροια στο 37’ προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα της Τρίγλιας από τα δεξιά, ο Μπουκουβάλας έκανε την σέντρα σουτ αλλά ο Μπλατσιώτης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε.

Στο δεύτερο μέρος και όσο περνούσε ο χρόνος ο ρυθμός έπεφτε. Οι δύο αντίπαλοι προστάτεψαν τις περιοχές τους και στο τέλος πήραν από έναν βαθμό.

Διαιτητής: Καλατζής (Καλύβας, Κουκούμης)

ΤΡΙΓΛΙΑ: Μπλατσιώτης, Πανάγου, Στοΐνοβιτς, Βοσκόπουλος (39’ Τσακμάκης), Σγουρής, Παπαστεργιανός, Ζγκούρι (60’ Οσμανάγκιτς) , Κεχαγιάς (80’ Δόρης), Τότσκα (46’ Ευθυμιάδης) , Ντούγκα (60’ Ξιφιλινός), Σαρβανίδης.

ΒΕΡΟΙΑ: Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Παπαχρήστος, Πεταυράκης, Πόζογλου (76’ Μουχάλης), Βεργώνης (60’ Σιμόνι) , Καραγιάννης, Μπλέτσας (76’ Τασιόπουλος), Στάμου, Οικονόμου, Πασάς (68’ Μούργος).

Δείτε τους πανηγυρισμούς

//

Πηγή