Veria Basketball Camp 2021 / Κώστας Τσαρτσαρής

28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2021

1 εβδομάδα διασκέδαση – παιχνίδι και φυσικά μπάσκετ

ΟΡΟΙ – ΚΑΝΟΝΕΣ «Veria Basketball Camp 2021»

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ 

To Veria Basketball Camp 2021 θα διεξαχθεί στη Βέροια από 28 Ιουνίου – 2 Ιουλίου 2021. Συνδιοργανωτές είναι το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και τα τμήματα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας, του ΑΟΚ και των Αετών Βέροιας.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΚΟΣΤΟΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου από 6 έως 17 ετών ανεξαρτήτου φύλου, αθλητικής κατάρτισης και σωματομετρικής δομής. Το κόστος συμμετοχής είναι 50 € / άτομο (αδέλφια τιμή 40 ευρώ/άτομο)  το οποίο θα καταβάλλεται με την κατάθεση της δήλωσης συμμετοχής. Η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα ο οποίος και αναλαμβάνει την ορθότητα των στοιχείων και την πλήρη ευθύνη συμμετοχής του παιδιού του στο Veria Basketball Camp 2021.

ΩΡΕΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ –  ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

Η μετακίνηση των αθλητών θα γίνεται ΔΩΡΕΑΝ με λεωφορεία. Τα λεωφορεία θα ξεκινούν με προορισμό το Δ.Α.Κ «Δημήτριος Βικέλας» στις 08:15 από την Πλατεία Ελιάς (χώρο στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων) ενώ στις 13:00 θα ξεκινούν το αντίστροφο δρομολόγιο. Κατά το δρομολόγιο θα υπάρχουν ενδιάμεσες στάσεις οι οποίες θα οριστούν από τους διοργανωτές και θα ανακοινωθούν στα ΜΜΕ και στην σελίδα του camp στο facebook. Οι ώρες προσέλευσης – αποχώρησης θα τηρούνται αυστηρά και πάντα σύμφωνα με το πρόγραμμα. Όσοι γονείς θέλουν, μπορούν να φέρνουν τα παιδιά στα προαναφερθέντα γήπεδα στις 8.00 και αντίστοιχα να παραλάβουν στις 14.00 για διευκόλυνση τους. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα των αθλητικών δραστηριοτήτων, όπως αυτό έχει ανακοινωθεί ή θα τροποποιηθεί από τους υπευθύνους του Veria Basketball Camp 2021. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα

ΠΑΡΟΧΕΣ

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά στο CAMP

Φαγητό (Σάντουιτς – νερό κλπ)

Ρούχα προπόνησης (2T-shirt)

Ιατρική κάλυψη

Απονομή διπλώματος συμμετοχής

Έπαθλα – μετάλλια –Πολλά Δώρα. 

ΔΙΑΜΟΝΗ ΑΘΛΗΤΩΝ – ΣΥΝΟΔΩΝ ΕΚΤΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

Οι διοργανωτές του Veria Basketball Camp ενημερώνουν ότι εξασφάλισαν, σε συνεργασία με το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» στη Βέροια, ειδικές τιμές για τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο camp καθώς και τους συνοδούς τους. 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι για την ασφάλειά τους να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των προπονητών και υπευθύνων του camp. Η ένδυση 

και συμπεριφορά των αθλητών και των προπονητών οφείλει να είναι κόσμια όπως επίσης και ο σεβασμός στις εγκαταστάσεις και η τήρηση της καθαριότητας. Πολύτιμα αντικείμενα, κινητά τηλέφωνα, ρολόγια, ηλεκτρονικά παιχνίδια, mp3 player, φωτογραφικές μηχανές κ.λπ. απαγορεύονται. Οι διοργανωτές και οι προπονητές δεν ευθύνονται για τυχόν απώλεια προσωπικών αντικειμένων, χρημάτων, κινητών τηλεφώνων κ.α. Παιδιά με χρόνια προβλήματα όπως Σακχαρώδης διαβήτης, αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα), προβλήματα συμπεριφοράς, αλλεργίες και προβλήματα νευρολογικά (επιληψίες) είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των γονέων – κηδεμόνων τους να ενημερώσουν τους προπονητές και τους διοργανωτές ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. Φωτογραφικό υλικό ή video μπορεί να παρουσιαστεί στην σελίδα του camp στο facebook ή στα Μ.Μ.Ε στα πλαίσια προβολής του camp. Σε καμία περίπτωση το υλικό αυτό δεν θα χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς και διάθεση σε τρίτα πρόσωπα. Το μέλος που δεν εφαρμόζει τους κανόνες συμμετοχής θα αποκλείεται από το camp. Οι διοργανωτές έχουν το δικαίωμα να τροποποιήσουν το πρόγραμμα. Τυχόν αλλαγές ή/και προσθήκες που θα προκύψουν θα ανακοινωθούν έγκαιρα.

MΕΤΡΑ KATA COVID-19

Λαμβάνοντας υπόψιν τη σοβαρότητα της πανδημίας αλλά και με υψηλό αίσθημα υπευθυνότητας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα παιδιά και τους γονείς του VBC, τις συνθήκες υγιεινής και προστασίας κατά του COVID, καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας προπονήσεων. 

– Αρχικά, περιορίζουμε τον αριθμό των παιδιών του camp, στα 120 από τα 180-230 που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

 

-Ταυτόχρονα, οι ηλικιες από 6-12 θα προπονούνται τα πρωινά ωστε οι ηλικιες 13-17 να προπονούνται τα απογεύματα.

 

-Επίσης μαζί με το ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”, ενεργοποιούμε το κλειστό και ανοιχτό γήπεδο του Προμηθέα, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη διασπορά των παιδιών.

 -Η πρωινή συγκέντρωση στα ανωτέρω γήπεδα , θα γίνεται στους εξωτερικούς τους χώρους.

-Κάθε γκρουπ θα έχει έναν προπονητή, ο οποίος θα είναι και ο προπονητής που θα το προπονεί καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας. 

-Οι μπάλες θα απολυμαίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

 

-Το διάλειμμα για σνακ, θα γίνεται στους εξωτερικούς χώρους των γηπέδων, σε σκιερό σημείο.

 

-Αντισηπτικά θα υπάρχουν σε όλους τους χώρους προπονήσεων, σε εύκολο σημείο πρόσβασης από τα παιδιά.

 -Επίσης, η μάσκα είναι υποχρεωτική κατά την μεταφορά των παιδιών με τα λεωφορεία, από και προς τα γήπεδα.

-Τέλος, σύμφωνα με το υπάρχον πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ, Τα παιδιά είναι υποχρεωμένα να μας προσκομίσουν αρνητικό self test (συνάπτουμε το σχετικό pdf) που έχει διενεργηθεί έως 24 ώρες πριν την έναρξη των προπονήσεων. 

ΠΑΡΑΠΟΝΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του camp στο facebook http://www.facebook.com/veriacamp καθώς και στο στο τηλέφωνο 6984 958 745.

//

Πηγή