Αρχική Ροή Ειδήσεων Κατέληξε και ο 18χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ

Κατέληξε και ο 18χρονος αναβάτης μηχανής που συγκρούστηκε με ΙΧ

Κατέληξε και ο δεύτερος αναβάτης της μοτοσικλέτας που ενεπλάκη σε τροχαίο στις 16 Ιουνίου 2021 στην Αλεξάνδρειας Ημαθίας, όταν η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 38χρονος και επέβαινε 18χρονος συγκρούστηκαν με αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονη (δείτε το θέμα). 

Ο 18χρονος αναβάτης της μοτοσυκλέτας υπέκυψε στα τραύματά του το απόγευμα της Κυριακής (20/6/2021), έπειτα από 4 μέρες νοσηλείας σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ ο 38χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας υπέκυψε το απόγευμα της ημέρας του δυστυχήματος. 

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Tην 16η Ιουνίου 2021 και ώρα 13.50΄περίπου, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός και επέβαινε 18χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό όχημα που οδηγούσε 57χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό των δύο ημεδαπών ανδρών και τη διακομιδή τους σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας ο 38χρονος οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του. Χθες (20 Ιουνίου 2021) το απόγευμα, υπέκυψε στα τραύματά του και ο 18χρονος συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή