Εξιχνιάστηκε το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά Αττικής, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, αφού ο σύζυγό της φέρεται να ομολόγησε ότι αυτός την σκότωσε και σκηνοθέτησε ληστεία. 

Ήδη από το πρωί της Πέμπτης (17/6/2021), ο κλοιός στένευε για τον νεαρό, με την αστυνομία να τον μεταφέρει στην Σκιάθο από την Αλόννησο όπου είχε βρεθεί για το μνημόσυνο της Καρολαϊν και από εκεί με ελικόπτερο στην Αθήνα, για να μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ, όπου τον ανέκριναν, κάτι που στο τέλος έφερε την ομολογία.

Όπως φέρεται να δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς, του φρικτού φονικού είχε προηγηθεί άγριος τσακωμός με την άτυχη κοπέλα που, όπως ισχυρίζεται, τον οδήγησε στο έγκλημα.

Μάλιστα, ο 32χρονος δολοφόνησε την σύζυγό του και σκηνοθέτησε μόνος του το όλο περιστατικό, χωρίς την εμπλοκή τρίτου ατόμου.

Είναι σαφώς μια σοκαριστική εξέλιξη, ιδιαίτερα αν θυμηθεί κανείς ότι ο δολοφόνος είχε μιλήσει ουκ ολίγες φορές on camera για το φόνο που σόκαρε όλη την Ελλάδα τον περασμένο Μάιο του 2021.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθ’ ομολογίαν δράστης πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή