Στην σύλληψη δύο γυναικών προχώρησαν την Τρίτη (15/6/2021) αστυνομικοί του Τ.Α. Αλεξάνδρειας, καθώς διενεργούσαν παράνομο έρανο, δήθεν εκ μέρους συλλόγου, πουλώντας διάφορα αντικείμενα και, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.,  στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα προς πώληση αντικείμενα, μία πλαστή διαπίστευση ιδρύματος και το χρηματικό ποσό των 31,7 ευρώ. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr, οι δύο απατεώνισσες είναι από όμορο νομό της Ημαθίας και χρησιμοποιούσαν το όνομα του δραστήριου συλλόγου “Τα Παιδιά της Άνοιξης”. Άλλωστε, ο Σύλλογος είχε προειδοποιήσει μέσω ανακοίνωσης για τις καταγγελίες που δέχτηκε ότι άτομα χρησιμοποιούσαν το όνομά του και έτσι ενεργοποιήθηκε ο κόσμος, εντοπίστηκαν οι δράστριες και συνελήφθησαν από την αστυνομία. 
Όπως έχει τονιστεί πολλές φορές, τα “Παιδιά της Άνοιξης” δεν διενεργούν ποτέ εράνους με αυτόν τον τρόπο, οπότε αν κάποιος σας προσεγγίσει και σας πει ότι εκπροσωπεί τον φορέα, είναι 100% απατεώνας και θα πρέπει να καλέσετε άμεσα το 100 και να το καταγγείλετε. Τα “Παιδιά της Άνοιξης” λαμβάνουν οικονομική στήριξη είτε μέσα από τα διάφορα bazaar που διενεργούν σε σταθερά σημεία ή στην έδρα του στην Αλεξάνδρεια ή μέσα από τις καμπάνιες που “τρέχουν” μέσα από την ιστοσελίδα τους (www.tapaidiatisanoixis.gr).

 

(η φωτογραφία είναι από την συγκεκριμένη υπόθεση)

 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και…  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

//

Πηγή